Șerban Huidu, despre accidentul pe care l-a produs: "Eu nu spun că sunt nevinovat"

Realizatorul TV își asumă responsabilitatea pentru tragedia din 2011, dar cere să nu mai fie "pus la zid".

"Cârcotașul" a dezvăluit că încearcă să-i plătească în fiecare lună despăgubiri familiei uneia dintre victime, echivalente cu salariul răposatului.

"Eu nu spun că sunt nevinovat, pentru că nu sunt! Nu sunt! Sunt vinovat, pentru că eram pe contrasens! Din multe puncte de vedere! Aşa am şi pledat. Numai că de aici până la a demoniza omul e o distanţă foarte mare!", a spus Huidu într-un interviu pentru ziarulring.ro.

"Cu familia care acum face cel mai mult scandal eu m-am întâlnit la o săptămână după accident, i-am ajutat cu multe, nu contează! Mai mult, le-am spus că până îşi iau banii de pe daune, măcar salariul omului să-l dau.

Şi mi-au dat un cont, apoi l-au închis. Eu pun bani, cât avea domnul (n.r. - Ştefan Balog) respectiv salariu, în fiecare lună în acel cont. Şi acum pun bani, lună de lună, în contul acela!", a adăugat el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 14 Ian 2015, 07:11
    ce-i cu voi ?!

    Nu mai aveti subiecte,oare,de ne aduceti iar pe Huidu ? Dupa ce va fi internat si ni se va comunica insanatosirea lui mintala,poate...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod