scrisoare

Scrisoarea unui copil către tatăl său a emoţionat o lume întreagă

Scoţia s-a mobilizat pentru găsirea unui copil care i-a scris tatălui său decedat ce îşi doreşte de Crăciun.

Întreaga Scoţie s-a mobilizat pentru găsirea unei fetiţe sau a unui băieţel care i-a scris o scrisoare tatălui decedat, în care îi transmite ce vrea de Crăciun, printre daruri fiind şi un echipament al echipei Real Madrid, relatează ziarul local Dumferline Press citat de Daily Mail.

Scrisoarea era prinsă de un balon pentru a ajunge "la ceruri" şi a fost găsită de Stewart McCall, care acum încearcă să îl găsească pe copil.

"Bună, tati, îţi scriu doar să-ţi spun că îmi este dor de tine şi să îţi spun ce mai e nou"
, îşi începe copilul scrisoarea către tatăl dispărut.

"Sigur ştii că sunt la cămin pentru că mama e bolnavă şi pe mine mă doare urechea de luni. Mâine plecăm. Mi-e dor de şcoală şi de tine. Ştiu că eşti în Rai, dar eşti bine? Înainte să vin aici mi-am făcut lista de Crăciun. Îmi doresc să-mi scrii un bilet şi să-l pui sub pernă. Pe lista mea sunt ghete, mingea din Premier League, un echipament al Real Madrid şi un cub Rubik. Pa, tati! Te iubesc!", continuă scrisoarea găsită de McCall şi datată 1 decembrie 2016.

“Este foarte trist, vrem să găsim copilul şi să îi dăm toate darurile cerute de la tatăl lui", a spus McCall pentru Dumferline Press.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod