Scandal la Operă! Alina Cojocaru s-a întâlnit cu Dacian Cioloş, încercând să rezolve criza


Ileana Iliescu, o fostă balerină de 78 de ani, i-a atacat pe Johan Kobborg şi Alina Cojocaru
Ca să vedeţi cu cine ar trebui să colaboreze Alina Cojocaru şi Johan Kooborg la Opera Naţională, iată ce declară o fostă prim-balerină de 78 de ani, invidioasă pe succesul celor doi: "Ce a ajuns astăzi compania noastră de balet, condusă de un străin, danezul Johan Kobborg, cel care impune balerinilor să vorbească engleză, el refuzând limba ţării în care lucrează? A desfiinţat mai tot repertoriul nostru de succes al baletului universal, înlocuindu-l cu piese importate de el, de la Londra, cele ce au fost scoase din scenă ca depăşite de timp, dar valabile la Bucureşti pentru sume nu indiferente.
A importat balerinii lui plătiţi de trei ori mai mult decât românii care au ţinut nivelul companiei zeci de ani, astăzi puşi la colţ. Absolvenţii şcolii de coregrafie, în minoritate la angajare faţă de străinii acceptaţi fără audiţii anunţate cum prevede legea. A fost distrusă arhiva baletului nostru, istoria acestuia”
, a declarat pentru Mediafax fosta balerină Ileana Iliescu.
Ca urmarea a acestei crize Opera Naţională Bucureşti a anunţat ieri că Gala Internaţională a Dansului, care ar fi trebuit să aibă loc în data de 28 aprilie, se anulează.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod