S-a aruncat cu fiul său în brațe de la etajul 9 din cauza unei operații estetice

O femeie din Rusia s-a sinucis cu fiul său în brațe, aruncându-se de la etajul nouă al unei clădiri pentru că, potrivit prietenilor săi, spunea că o operație estetică la nas i-a distrus viața.
Anna Ozhigova, în vârstă de 33 de ani, a devenit depresivă în urma unei operații de rinoplastie. Femeia era de părere că operația estetică la nas i-a lăsat nările prea largi și din această cauză, spunea ea, nasul ei arăta precum un rât de porc.

Prietenii femeii au declarat, potrivit surselor citate de dailymail.co.uk, că starea ei depresivă a fost accentuată de soțul său, care râdea de nasul ei și imita sunetele scoase de un porc de fiecare dată când o vedea, amintindu-i de efectele operației estetice nereușite.

Apropiații femeii mai spun că operația estetică pe care ea o considera nereușită a declanșat o serie de evenimente nefericite, printre care despărțirea de soțul său și lupta pentru custodia copilului, toate acestea accentuându-i depresia. 

Anna Ozhigova, înainte și după operația de rinoplastie

Tânăra i-ar fi scris unei prietene pe o rețea de socializare: "Chirurgul m-a convins că nasul meu nu mi se potrivește.
Sunt influențabilă și m-a convins. Spunea că ar schimba forma cu doar un milimetru. Dar acum nu mai pot zâmbi. Nările mele sunt atât de mari încât arăt ca un porc. Zâmbetul meu este acum ca un rânjet pentru că a îndepărtat mușchi de deasupra buzei și a schimbat ceva. Soțul meu grohăie când mă vede".

Anna Ozhigova împreună cu soțul său, Oleg Ponomarev

Femeia i-a mai destăinuit prietenei sale că se simțea nevoită să poarte machiaj în fiecare zi pentru ca soțul său nu observe efectele operației.
"Dar mă cunoaște de 12 ani și nu se poate obișnui cu mine așa cum arăt acum. Am probleme și cu expresiile faciale. El crede că a fost o prostie să-mi fac operația asta", a mai spus femeia.



Prietenii ei au mai spus că aceasta avea nevoie de suport emoțional și că a mai încercat să se sinucidă. Gândul că ar putea să rămână și fără fiul său în vârstă de opt ani dacă soțul său ar fi câștigat custodia i-a accentuat și mai mult depresia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod