Rod Stewart, panicat: Fiul său Aiden (11 ani), suspect de atac de cord, în timpul unui meci de fotbal

Rod Stewart a dezvăluit că fiul său Aiden, în vârstă de 11 ani, a fost transportat de urgență la spital, cu ambulanța, fiind suspect de atac de cord, după ce s-a prăbușit la un meci de fotbal.
Muzicianul, în vârstă de 77 de ani, a spus că fiul său a devenit „albastru și inconștient”, în timpul unui meci de fotbal, unde acesta juca alături de echipa sa, Young Hoops Under 12, dar nu a precizat când s-a întâmplat exact acest lucru.
 


Devenise albastru și inconștient

 
 
Vorbind cu revista FourFourTwo, el a spus: „Am crezut că băiatul meu a avut un atac de cord. Devenise albastru și a fost inconștient, până s-a calmat. A fost înfricoșător, dar s-a dovedit a fi un atac de panică”.
Copiii lui Rod Stewart provin din relații cu cinci femei diferite.
Artistul are doi fii cu actuala soție, fotomodelul Penny (51 de ani), Alastair, 16 ani și Aiden, 11 ani.
Kimberly, 43 de ani, și Sean, 42 de ani, sunt copiii din prima căsătorie a lui Rod cu actrița Alana Stewart, 77 de ani, iar fiica Ruby, 35 de ani, provine din relația sa cu modelul Kelly Emberg, 63 de ani.
 

 
Frații lui Rod au decedat recent, unul dintre ei la doar 48 de ore după moartea Reginei Elisabeta

 

Această știre vine după o perioadă grea pentru Rod, după ce fratele său Bob a murit, la vârsta de 88 de ani, pierderea având loc la doar două luni după ce și-a pierdut celălalt frate, Don.
Muzicianul a dezvăluit, în septembrie, că fratele său Don a murit, la vârsta de 94 de ani, cu doar 48 de ore înainte de moartea Reginei Elisabeta a II-a.
 
Rod a scris: „Au fost 48 de ore devastatoare.
L-am pierdut pe fratele meu Don, marți, la 94 de ani, iar astăzi cu toții am pierdut-o pe Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Regina a fost o prezență neclintită de-a lungul vieții mele și un mare unificator. O stea strălucitoare care nu se va estompa niciodată în inimile și sufletele noastre.', a scris Rod pe Instagram.
 
Rod a vorbit, de asemenea, și despre onoarea de a cânta, anterior, la jubileul de platină al Reginei, în iunie: „Ce privilegiu a fost să cânt pentru ea.
Cele mai profunde simpatii ale mele familiei regale. Dumnezeu să-l salveze pe Rege”.

7 Decembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod