Hollywood: 5 "moşi" virili

Sunt celebri, bogaţi şi extrem de fertili, în ciuda vârstei înaintate. Rod Stewart, Mel Gibson, Julio Iglesias sunt doar câteva exemple de bărbaţi care au devenit taţi după vârsta de 50 de ani.
1 din 6

Rod Stewart, tătic cu vârstă de bunic

În mod sigur, Rod Stewart face parte dintre cei mai vârstnici tătici. La 66 de ani cântăreţul britanic a devenit în februarie anul acesta tată pentru a opta oară. Bebeluşul, al cărui nume este Aiden, este cel de-al doilea copil al cuplului Rod Stewart şi Penny Lancaster. Rod a fost mai căsătorit de două ori în trecut, cu Alana Hamilton şi cu modelul Rachel Hunter, şi a avut numeroase relaţii de lungă durată cu o serie de celebrităţi, precum modelul Kelly Emberg şi actriţa Britt Eckland.

Stewart recunoaşte doar cinci copii din relaţiile anterioare - Kimberly, în vârstă de 30 de ani, Sean, în vârstă de 29 de ani, născuţi de Alana Hamilton, Ruby, în vârstă de 23 de ani, născută de Kelly Emberg, Renee, în vârstă de 18 ani, şi Liam, în vârstă de 15 ani, născuţi de Rachel Hunter. Însă, Stewart mai este tatăl lui Sarah Thubron Streeter, fiica lui Susannah Boffey, în prezent în vârstă de 46 de ani, care a fost dată spre adopţie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod