Reacția conducerii Spitalului Floreasca, după ce o femeie s-a pozat cu Cotabiţă

Conducerea unităţii medicale anunțat marți că demarează o investigație internă, după informaţiile apărute în presă cu privire la imaginea în care o femeie apare alături de artist, pe patul de spital.

"În urma informațiilor apărute în mass-media referitor la pacientul Gabriel Cotabiță, s-a autosesizat și a dispus constituirea unei comisii disciplinare în conformitate cu prevederile Codului Muncii", se arată în comunicatul citat de ziarul Click!.

"În perioada derulării acestei investigații, contractul de muncă al persoanei implicate a fost suspendat conform prevederilor legale. Totodată, a fost sesizat Consiliul de Etică al spitalului pentru a efectua verificările din zona de responsabilitate care îi revine.

Concluziile comisiilor vor fi făcute publice de îndată ce cercetările se vor finalizate", informează comunicatul.

Identitatea femeii care a făcut fotografia cu Gabriel Cotabiță nu este cunoscută deocamdată, dar se pare că ar fi o infirmieră a spitalului, scrie publicaţia menţionată. Persoana care stă pe patul de spital al artistului este îmbrăcată cu un compeu albastru, asemănător cu cel pe care îl poartă personalul medical auxiliar al unei instituții sanitare, scrie Click!.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod