Prințul Harry a dezvăluit care era parfumul preferat al Prințesei Diana. Iată cât costă și de unde îl poți cumpăra

În memoriile sale extrem de controversate, intitulate “Spare” (Rezerva), Prințul Harry împărtășește tot felul de detalii, unele dintre ele chiar picante.
De exemplu, Harry mărturisește, în autobiografia sa „Spare”, că a avut penisul „înghețat”  în timpul călătoriei sale la Polul Nord și oprește zvonurile că el este necircumcis.
 

 
Cum abordează subiectul circumciziei

 
 
Ducele de Sussex a făcut mărturisirea în timp ce aborda fascinația presei pentru organele sale genitale, referindu-se la zvonurile cu privire la el și la fratele său. „Au fost nenumărate povești în cărți și ziare (chiar și The New York Times) cum că Willy și cu mine să nu fim circumciși”, a scris el.
 
Speculațiile care au apărut susțineau că mama lor, Prințesa Diana, a interzis ca fiii ei să fie circumciși, deoarece era considerat a fi inutil din punct de vedere medical.
 


Mărturisește cum și-a pierdut virginitatea

 
 
Harry a mai mărturisit și faptul că și-a pierdut virginitatea cu o femeie mai în vârstă, în spatele unui pub, dar și că a ucis 25 de persoane, în timpul petrecut în armată, în Afganistan.
 

Ce spune despre bătaia avută cu William

 
De asemenea, Ducele de Sussex se adâncește și în diverse aspecte ale relațiilor sale cu familia sa, evident, cel mai discutat incident din “Spare” care implică familia regală este atunci când William l-ar fi doborât pe Harry la pământ într-o luptă aprinsă.

 
Își amintește parfumul favorit al mamei sale
 

Harry a făcut și o mărturisire de suflet, cu privire la regretata sa mamă, Prințesa Diana.
În ciuda faptului că Prințesa de Wales a murit într-un tragic accident de mașină în urmă cu peste 25 de ani, Harry încă își poate aminti care a fost parfumul ei preferat.
 
Conform cărții lui Harry, Diana a iubit  parfumul First, de la Van Cleef & Arpels. Iar parfumul, care combină iasomia roz, note aldehidice, lemn de santal de chihlimbar și vanilie, nu numai că este încă disponibil pentru cumpărare, ci este și accesibil. Îl puteți găsi AICI.

 
 
Ce personalități au mai iubit parfumul Prințesei Diana

 
 
Van Cleef & Arpels este un brand francez de bijuterii, ceasuri și parfumuri, fondat în 1896 de către Charles Arpels and Alfred Van Cleef.
Aceștia și-au deschis primul butic în Paris, în 1906. Van Cleef & Arpels și-au câștigat faima datorită experienței în domeniul pietrelor pretioase. Fondatorii sunt recunoscuti ca și pionieri în prelucrarea pietrelor prețioase. În 2009 compania a lansat o serie de șase parfumuri de lux, numite Collection Extraordinaire. 
 
Printre clienții fideli ai Van Cleef & Arpels, se numără și personalități precum Sophia Loren, Elizabeth Taylor, Claudia Cardinale, Romy Schneider, Brigitte Bardot, Catherine Deneuve, Charlotte Rampling, Chiara Mastroianni, Sharon Stone, Kristin Scott Thomas, Julia Roberts și Uma Thurman.
16 Ianuarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod