Primul mesaj al fiicelor lui Cotabiţă după externarea din Spitalul Floreasca

Aela, fata cea mare a cântăreţului, a ținut să mulțumească public, în numele personal și al surorilor sale, doctorilor și personalului medical care l-au supravegheat pe tatăl lor.

"Mulțumim întregii echipe a Spitalului Floreasca care a fost alături de noi trup și suflet și în special medicilor deosebiți care l-au ajutat pe tata să ajungă până în acest punct al refacerii sale: Prof. Dr. Ioana Grințescu, dna Dr. Cristina Teodorescu și în mod deosebit Prof. Dr. Viorel Poalelungi și dnei. Dr. Dana Pavelescu. Începând de astăzi, continuăm drumul alături de o echipă excepțională a spitalului Elias, care îl va ghida și sprijini pe tata pe parcursul procesului de recuperare”, a transmis Aela Cotabiță.

Artistul a fost transferat, marţi, de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost internat din 8 mai, la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare, a declarat pentru Mediafax directorul medical Dana Safta.



"Din această dimineaţă, Gabriel Cotabiţă se află internat în Spitalul Elias şi intră într-un proces complex de recuperare"
, a spus directorul medical al unităţii sanitare, Dana Safta.

Ea a precizat că nu se pune problema ca Gabriel Cotabiţă să fie supus vreunei intervenţii chirurgicale, ci a fost internat la Spitalul Elias strict pentru recuperare complexă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod