Ozzy Osbourne își anulează spectacolul de la Power Trip Festival: „Corpul meu îmi spune că nu sunt încă pregătit”

La începutul acestui an, Ozzy Osbourne, vocalistul formației britanice de heavy metal Black Sabbath, a anulat turneele din Regatul Unit și din Europa, din cauza problemelor de sănătate.
Ozzy Osbourne a decis să-și anuleze spectacolul de la Power Trip Festival, afirmând că nu este pregătit să se întoarcă pe scenă.
 


Ozzy și-a anulat spectacolul de la Power Trip Festival



Vocalistul formației Black Sabbath, Ozzy Osbourne, a anunțat că a luat „decizia dureroasă” de a se retrage din prestația sa la festivalul Power Trip, din octombrie. Așadar, el și-a anulat spectacolul. 

„Planul meu inițial era să mă întorc pe scenă în vara lui 2024, iar când a venit oferta de a face acest spectacol, am mers mai departe cu optimism. Din păcate, corpul meu îmi spune că nu sunt încă pregătit și sunt mult prea mândru ca primul spectacol pe care îl fac în aproape cinci ani să fie pe jumătate. Trupa care mă va înlocui pe Power Trip va fi anunțată în curând.
Sunt prieteni de-ai mei și vă pot promite că nu veți fi dezamăgiți.
Mai presus de toate, vreau să le mulțumesc fanilor, trupei mele și echipei mele pentru loialitatea necondiționată și sprijinul lor continuu. Vă iubesc pe toți și ne vedem în curând", a scris, pe Instagram, artistul Ozzy Osbourne, în vârstă de 74 de ani.
 


În martie, și-a anulat toate turneele viitoare

 

În luna martie, Ozzy Osbourne și-a informat fanii că își anulează toate turneele viitoare din Marea Britanie și Europa din cauza unor probleme apărute la coloana vertebrală.
 
„Vocea mea este în regulă, pot cânta. Cu toate acestea, după trei operații, tratamente cu celule stem, sesiuni nesfârșite de terapie fizică și cel mai recent tratament revoluționar Cybernics, corpul meu este încă slăbit, din punct de vedere fizic.
Niciodată nu mi-aș fi imaginat că perioada mea de turnee s-ar putea încheia astfel. Echipa mea vine, în prezent, cu idei despre locurile în care voi putea evolua fără a fi nevoit să călătoresc din oraș în oraș și din țară în țară”, a scris pe Instagram, la acea vreme, Ozzy Osbourne.
 

Ozzy, nesigur în privința datei reluării concertelor


Mai târziu în aceeași lună, el și-a clarificat declarația, într-un interviu cu Billy Morrison, la emisiunea Ozzy's Boneyard, de la SiriusXM.
„Dacă mă pot întoarce vreodată acolo unde pot face turnee din nou, bine. Dar chiar acum, dacă mi-ai spune: <<Poți pleca la drum într-o lună?>>, Nu aș putea spune da. Adică, dacă aș putea face un turneu, aș face turnee.
Dar acum nu pot rezerva excursii sau turnee pentru că, acum, nu cred că le-aș putea realiza.", a spus Ozzy.
 
Între timp, în aprilie, artistul care a lansat hit-ul „Crazy Train” – care a fost deschis cu privire la dificultățile sale de mers, apărute pe fondul luptei sale continue cu boala Parkinson – a fost fotografiat într-o plimbare în timpul zilei fără baston.

 
 
A trecut printr-o operație dificilă 

 

În august 2022, Ozzy a detaliat perioada dificilă pe care a avut-o în recuperare după o operație de îndepărtare a două plăci de metal care i-au fost înșurubate în coloana vertebrală.
Soția sa, Sharon Osbourne, a descris anterior operația ca fiind una care „ar determina restul vieții lui”.

"Șuruburile s-au slăbit și au ciobit osul.
Și resturile i s-au blocat sub coloana vertebrală. Așadar, coloana lui a fost afectată", a spus Sharon, potrivit The Observer

 
 
Ozzy mărturisește că a avut dureri de nervi

 
 
„Odată cu apăsarea coloanei vertebrale, am avut dureri de nervi. Nu am auzit niciodată de dureri de nervi! Știi când ești copil și te joci cu zăpada și îți devin mâinile foarte reci? Apoi intri și torni apă fierbinte și încep să se încălzească? Și ai frisoanele alea? — Doare? E, așa am simțit eu.”, a mărturisit Ozzy.
 
 
Sursa foto: Hepta 
11 Iulie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod