Soția lui Ozzy Osbourne, dezvăluiri despre starea de sănătate a artistului: E o tortură să-l vezi cum se luptă cu boala

Sharon Osbourne a făcut dezvăluiri cu privire la starea de sănătate a celebrului ei soț, Ozzy, fostul solist și fondatorul formației Black Sabbath.
Soția lui Ozzy Osbourne a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a soțului său, mărturisind că a-l urmări cum se luptă este o tortură.

 
Soția lui Ozzy Osbourne face mărturisiri despre starea de sănătate a artistului

 

Sharon Osbourne, soția celebrului cântăreț Ozzy Osbourne, a vorbit deschis despre lupta cu boala a partenerului său de viață. Sharon (70 de ani), care este și gazda unui talk-show tv, a mărturisit că este o tortură să-l vezi cum luptă cu boala. De asemenea, Sharon a mai spus că, în ceea ce o privește pe ea, a pus capăt operațiilor estetice, asta după ce a cheltuit sute de mii de lire sterline pe ele.
 


Sharon, despre operațiile ei estetice: “Arătam ca un ciclop”

 

Decizia gazdei TalkTV, în vârstă de 70 de ani, vine la doi ani după ce un lifting, așa cum a glumit ea, a făcut-o să arate ca un ciclop:„Acela m-a dezamăgit și m-a speriat. Chiar am comis-o cu ultimul lifting și acum nu mai sunt dispusă să mai încerc. Deși timpul nu ține cu mine, nu mai pot face un alt lifting. După acel lifting, un ochi era diferit de celălalt. Arătam ca un nenorocit de ciclop.”, a spus Sharon.
 


A renunțat la show-ul tv pentru a avea grijă de Ozzy

 

Sharon a fost forțată, recent, să se retragă din televiziune pentru a avea grijă de soțul ei, rocker-ul Ozzy Osbourne, în vârstă de 74 de ani, s-a îmbolnăvit de Covid anul trecut, iar, ulterior, a suferit o serie de complicații.
 
Ea va reveni săptămâna viitoare la show-ul ei de actualitate, TalkTV, doar pentru a acoperi subiectul încoronării regelui Charles.

Într-un interviu acordat în casa ei din Los Angeles, Sharon spune: „Calcâiul lui Ahile al lui Ozzy a fost, întotdeauna, la plămâni, așa că pentru el Covid-ul, boală care îți afectează respirația, a fost chinuitor. A fost foarte greu. A fost o tortură să-l văd cum luptă cu boala. Ozzy a fost afectat, din punct de vedere medical, de diferite lucruri care au fost greșite.
Este ca și cum un lucru duce la altul, apoi la altul. Din anumite motive, el este testat tot timpul. Mă gândesc: Nu mai mult, te rog, Dumnezeule!. A trecut toate testele, a supraviețuit – vă rog să-l lăsați în pace.”

 
Ozzy suferă și de Parkinson

 
 
În februarie, Ozzy, care are boala Parkinson, a confirmat că își anulează angajamentele în turnee în timp ce se concentra să se îmbunătățească.
 


Cuplul părăsește SUA

 
 
De asemenea, cuplul părăsește SUA, după două decenii, pentru a se întoarce la Blighty, unde se vor muta înapoi în casa , pe care au cumpărat-o în Buckinghamshire, în 1993.
 


Sharon și Ozzy se știu din anii 70

 
 

Sharon l-a întâlnit pentru prima dată pe Ozzy în anii șaptezeci, când tatăl ei, Don Arden, era managerul trupei acestuia, Black Sabbath.
Când grupul a renunțat la Ozzy, în 1979, Sharon a preluat conducerea carierei lui de artist solo.
 


I-a fost alături în lupta cu drogurile

 

S-au îndrăgostit și s-au căsătorit trei ani mai târziu, Sharon fiind alături de Ozzy în timp ce acesta se lupta cu dependența de droguri și alcool.
După o scurtă despărțire, în 2016, în urma acuzațiilor de infidelitate, s-au reunit și sunt acum mai apropiați ca niciodată.
 


Boala lui Ozzy i-a făcut să petreacă mai mult timp împreună

 
 
Sănătatea deteriorată a lui Ozzy a făcut ca perechea să petreacă mai mult timp împreună decât oricând înainte, ceea ce Sharon admite că a testat-o: „Aceasta este cea mai lungă perioadă în care Ozzy a fost vreodată acasă. Mă înnebunește în fiecare zi. Ozzy mi-a spus în timpul Covid: Crezi că petrecem prea mult timp împreună?. Am zis: Da, dar unde dracu să mă duc? Nu pot să merg la un hotel, ce vrei să fac? Unde vrei să merg? și el a spus: Nu m-am gândit la asta”.
 

 
Lui Ozzy îi este dor de spectacol, de fanii săi

 

Repunerea pe picioare a legendei muzicii rock este, acum, o prioritate.
„Cea mai mare poveste de iubire din viața lui Ozzy este cea pentru publicul și spectacolul său.
Îi este dor de publicul live, îi este teribil de dor de fanii săi. Simte că i-a dezamăgit. Am inima zdrobită când îl aud spunând asta și știind că nu poate să iasă și să facă ceea ce este menit să facă”, a mărturisit Sharon.

Pe lângă gestionarea recuperării lui Ozzy, Sharon supraveghează singură mutarea cuplului.
Când le-a spus celor trei copii ai lor, Aimee, 39 de ani, Kelly, 38 de ani și Jack, 37 de ani, anul trecut, că se întorc în Marea Britanie, nu au fost toți mulțumiți de decizie.
 
Fiecare gest al lor, fiecare tuse, este surprinsă de camerele de filmat, în vederea reluării, de către BBC, a emisiunii lor The Osbournes.
 


Sharon: „Mutarea este cel mai stresant lucru”

 

„Mutarea este grea, dar suntem călători atât de frecventi, încât nu vom fi plecați luni și ani. Fiul meu Jack nu vrea să ne mutăm, dartrebuie să petreacă mai mult timp în Anglia. În plus, eu mă voi întoarce în excursii. Mi-e dor de a trăi în Marea Britanie, de cealaltă parte a familiei mele. Mi-e dor de stilul de viață, de mâncare și de anotimpuri. Dar mutarea, oamenii spun că mutarea este cel mai stresant lucru – ei bine, la noi și este filmat.”, a explicat Sharon.
 
Însă, așa cum a mărturisit ea, cel mai greu lucru în a veni acasă este să-și lase în urmă nepoții – cele patru fiice ale lui Jack și fiul lui Kelly, care s-a născut în urmă cu cinci luni.
 


Sharon, despre nepoți: „Nu există reguli în casa Nanei.”

 

Sharon adaugă: „Întotdeauna spun că nepoții constituie unul dintre puținele daruri ale bătrâneții. Ei vin în casă strigând Nana, nana! Nu există nimic asemănător, nimic mai frumos.
Jack îmi va spune, nu le da asta, asta și cealaltă. Însă ei vin la noi acasă și se duc direct la sertarul cu dulciuri și iau ce vor.
Jack va spune că cei mici trebuie să se culce până la o anumită oră și eu spun: „Sigur, sigur, nicio problemă”, iar apoi stăm mereu treji cu mult peste ora lor de culcare.
Practic, nu există reguli în casa Nanei.”
 

 
A dat CBS pe BBC, în urma unor comentarii legate de Meghan Markle

 

Reluarea reality-show-ului Osbournes va începe mai târziu, în acest an, pe BBC, dar până atunci, fanii lui Sharon o vor putea urmări pe TalkTV.
 
Ea a semnat cu postul anul trecut, după ce a părăsit emisiunea din SUA The Talk de la CBS.
 
Sharon a plecat în urma unei investigații asupra comentariilor pe care le-a făcut în apărarea lui Piers Morgan în timpul unei dezbateri asupra faptului dacă narațiunea lui despre Meghan Markle a fost rasistă.
 
Reamintindu-și consecințele, Sharon spune: „Este îngrozitor, oamenii se uită la tine și dau ghiont. Reacția s-a stins acum.
Dar în multe companii mari aici, în SUA, încă mai ai un stigmat. Se spune că nu există nicio listă neagră, dar se întâmplă”.
 


Sharon nu vrea să mai revină în juriul vreunui spectacol de talente



Libertatea de a-și spune părerea înseamnă că Sharon s-ar gândi de două ori să se întoarcă ca jurat la un spectacol de talente, după perioade de succes în The X Factor și America’s Got Talent.
Ea a mai adaugat: „Nu cred că mi-aș lua, din nou, un angajament într-un spectacol de talente, este multă muncă. Vreau să mă supun acea presiune în care nu sunt în stare să spun anumite cuvinte? Nu!”.
 
Însă despre emisiunea ei de actualitate The Talk, pe TalkTV, ea spune că a fost, totuși, o gură de aer proaspăt.
Mai mult, Sharon și-a revenit și este în formă maximă, după ce, într-o emisiune, la începutul anului, a leșinat timp de 20 de minute și a trebuit să fie dusă la spital.
„Cred că, în mare parte, acel incident s-a datorat faptului că nu am mâncat, am stat nemâncată pentru o vreme. Am petrecut două zile în spital făcându-mi toate testele posibile și nu a fost nimic - a fost o veste grozavă.”, a mai spus Sharon.
Acum s-a întors, așteaptă cu nerăbdare să vorbească sincer.
Ea a mai precizat: “M-am săturat să vorbesc despre nenorocirea lui Harry și Meghan.
Acesta este subiectul cel mai plictisitor.”
 


Iată ce viață agitată a avut Ozzy, vocalistul și fondatorul uneia dintre cele mai cunoscute formații din toate timpurile

 

John Michael Osbourne – născut pe 3 decembrie 1948 - cunoscut ca Ozzy Osbourne, este un cântăreț de heavy metal, compozitor, actor și solist englez. A fost vocalistul și fondatorul uneia dintre cele mai cunoscute formații de heavy metal din toate timpurile, Black Sabbath. Ulterior a avut parte de o carieră solo de succes, alături de chitariști extraordinari precum Randy Rhoads sau Zakk Wylde.
 
În ianuarie 2020, a fost diagnosticat cu boala Parkinson. 

 
Porecla Ozzy a primit-o în școala generală, iar de atunci toți cunoscuții l-au strigat așa, în afară de prima soție, Thelma, care îi spunea John.
 
Încă de mic copil a avut mari deficiențe de vorbire, iar în timpul școlii a avut de suferit din această cauză pentru ca a fost adesea abuzat de învățători din acest motiv. În timpul școlii a participat la serbări, cântând în cele mai multe dintre ele.
 
La vârsta de 15 ani a abandonat școala și a lucrat ca muncitor în construcții, în diverse service-uri auto sau ca instalator.
 
A petrecut șase săptămâni în pușcărie pentru că a fost acuzat de furt dintr-un magazin de haine.
 
În 1967 a fost prima oară când a făcut parte dintr-o trupă de muzică, Rare Breed, care au devenit mai târziu Black Sannath, în 1969.

25 Aprilie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod