Olivia Steer, atacată violent de medicul Monica Pop în scandalul copiilor din Argeş!


Autorităţile şi medicii Spitalului Marie Curie fac tot ce e posibil pentru a-i salva pe micuţii infectaţi
”Conform informațiilor primite de Ministerul Sănătății, în prezent, în Spitalul Clinic de Urgență “Marie Curie” mai sunt internați cinci copii diagnosticați cu sindrom hemolitic uremic. În cursul zilei de 1 Martie, medicii au anunţat că urmează să mai fie externat un copil. Din cei patru copii care vor rămâne în continuare sub tratament în unitatea sanitară, trei se află în secția de nefrologie, iar unul în secția de terapie intensivă (ATI).
Doi copii din secția de nefrologie se află în dializă peritoneală. Starea de sănătate a copilului aflat în secția de terapie intensivă (ATI) este în continuare stabilă, neînregistrându-se deteriorări. Acesta urmează un tratament de specialitate și dializă. Sub coordonarea Autorității Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentului (ANSVSA), echipele mixte ale DSVSA și DSP vor continua controalele până la identificarea tuturor surselor care au dus la îmbolnăvirea copiilor”, se arată într-un comunicat oficial.
Din această declaraţie reiese faptul că în acest moment, autorităţile urmăresc mai multe focare de infecţie din judeţul Argeş.
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • zass pe 4 Mar 2016, 20:17
    Declarația unui medic pensionar

    "As a retired Physician, I can honestly say that unless you are in a serious accident, your best chance of living to a ripe old age is to avoid doctors and hospitals and learn about nutrition, herbal medicine and other forms of natural medicine unless you are fortunate enough to to have a naturopathic physician available. Almost all drugs are toxic and are designed only to treat symptoms and not to cure anyone. Vaccines are highly dangerous, have never been adequately studied or proven to be effective, and have a poor risk / reward ratio. Most surgery is unnecessary and most textbooks of medicine are inaccurate and deceptive. Almost every disease is said to be idiopathic (without known cause) or genetic-although this is untrue. In short, our mainstream medical system is hopelessly inept and / or corrupt. The treatment of cancer and degenerative diseases is a national scandal. The sooner you learn this, the better off you will be." - Dr. A. Greenberg

    3
    0

  • Bogdan pe 4 Mar 2016, 14:17
    Pentru Elena

    Elena, Steer nu creaza si nu transmite informatii ale ei, ci informatii publice. Deci nu trebuie sa fie ea desteapta sau proasta, ci doar informata. Tu insa daca o critici pe ea si nu cercetezi informatia pe care ea doar o da mai departe, atunci tu esti cea nedesteapta. Ia uite: http://www.activenews.ro/stiri-social/Olivia-Steer-ii-raspunde-medicului-Monica-Pop-Fostul-director-Sanofi-Pasteur-a-recunoscut-ca-specialistii-nu-pot-garanta-niciodata-ca-un-vaccin-nu-va-ucide-130701

    3
    1

  • Elena pe 4 Mar 2016, 13:14
    Hai sa inchidem spitalele si sa ne tratam la duduia Olivia

    Eu zic sa închidem toate spitalele, sa concediem medicii, iar daca avem probleme cu copii ne ducem la duduia asta buna la medicina sa ni-i faca bine... Ca tare e priceputa la toate... mai ceva ca cei ce au scoala in domeniu... Universitatea de medicina si farmacie ar putea sa o incadreze ca profesor unic...

    1
    4

  • zass pe 4 Mar 2016, 12:16
    Doar dacă trăiești printre medici, realizezi cine sunt aceștia!

    În toată această poveste există un consens: otrăvire. Diferențele apar când e vorba de sursa otrăvirii. Autoritățile dau vina, ca de obicei, pe CEVA, nu pe CINEVA. Bacteria Escherichia coli. O pretinsă toxină a unei pretinse tulpini rare, patogene, care provoacă simptome, evidente, de otrăvire.Ceva ce nu poate fi pedepsit. Vaccinurile reprezintă, în mod clar, surse ucigătoare de substanțe otrăvitoare. Însă, manifestările digestive, dramatice, îmi invocă ca sursă de intrare a otrăvii, poarta digestivă. Ipoteza pesticidelor, ca ”picătură care a umplut paharul”, este ignorată complet de autorități și chiar și de mulți care au înțeles cum stau lucrurile pe Pământ. Afectarea, inițială, dramatică, a sistemului digestiv(sindrom diareic acut de etiologie necunoscută), care i-a determinat pe medicii din Argeș să-i trimită pe copii la Marie Curie, arată că intrarea toxicului s-a făcut digestiv. Ulterior au apărut semne de deteriorare a măduvei hematoformatoare, a funcției renale și hepatice și simptome neurologice. Copiii sunt otrăviți, zilnic, încă din clipa procreării. Toate otrăvurile ce intră în trupul mamei, intră, automat, în celulele fetusului. Otrăvirea continuă, neîntrerupt, toată viața. De aceea afirm că ingestia de pesticide care a dus la această tragedie, reprezintă ”picătura care a umplut paharul”. În opinia mea anamneza(totalitate a datelor pe care medicul le obține interogând bolnavul cu privire la apariția și evoluția bolii de care suferă, la antecedentele ei etc) reprezintă cea mai importantă sursă de informații. Cred că a fost vorba de un lot de portocale, la ofertă, lot pe punctul de a expira și pe care un comerciant, cu inițiativă, l-a stropit cu o extra-porție de pesticide ca să nu se strice înainte de a fi vândut. Unele mămici au făcut suc de portocale pentru copii, altele au mâncat ele mai multe pentru a avea un lapte mai vitaminizat. Alți copii au primit portocale prin intermediul bonei, vecinei, soacrei, mamei, unchiului, fratelui, norei, etc. În opinia mea, medicina alopată este o fraudă cu implicații devastatoare. Teoria patogenității fungilor, bacteriilor și ”virusurilor” este o fraudă criminală. Aplicațiile practice ale teoriei patogenității microorganismelor, anume, antibioterapia și vaccinarea, au băgat și vor mai băga mulți oameni, prematur, în mormânt. Pe fondul sindromului de diaree severă, medicii alopați au bănuit o infestare masivă cu o ”bacterie patogenă” și, conform dresajului primit, au administrat alte otrăvuri cumplite, numite antibiotice. Deși copiii au vârste, relativ, apropiate, aceștia nu au fost vaccinați în același timp. Tiparul apariției simptomelor de otrăvire acută în urma administrării de vaccinuri(picătura care umple paharul) este mai estompat ca simptomatologie, ca incidență și ca areal.

    1
    2

  • Bogdan pe 4 Mar 2016, 11:41
    Cauza imbolnavirilor

    Nu o mai blamati pe Steer pentru neincrederea in vaccinuri. Ea e doar una dintre numerosii romani care au devenit sceptici la adresa vaccinurilor. Marturiile parintilor cu copii schiloditi pe viata de un vaccin sunt prea puternice ca sa le combati cu cuvinte si invective pe internet. Eu am prieteni a caror fata a ramas cu semipareza pe viata in urma unui vaccin facut la 1-2 ani. Asa ca retorica ministerelor si a marilor companii pharma nu ma convinge.

    2
    0

  • je pe 4 Mar 2016, 08:15
    Pt Geanina

    Draga Geanina, cu siguranta vaccinurile au avut rolul lor la un moment dat, au fost benefice la un moment dat, dar ce se intampla in ziua de azi nu e ok. Vaccinarea este haotica. Ti se recomanda multe vaccinuri, fara sens, fara a fi nevoie de ele. Bolile care au fost eradicate prin vaccinare, nu o sa mai apara daca nu te vaccinezi, pt ca au crescut conditiile de igiena, marile epidemii au fost in vreme de razboi, in vremuri in care nu venea nimeni sa faca dezinsectie, deratizare si igienizare. Si stii se mi se pare mie cel mai ciudat la mamicile astea ca si tine? Va ingrijorati ca sunt mamici care nu-si vaccineaza copiii pt niste boli care nu mai exista sau ma rog exista intr-un procent foarte mic, irelevant de mic, dar va duceti copiii la mac donalds si le dati coca cola fara nici o problema, uitand ca marile epidemii din ziua de azi sunt cancerul, diabetul, obezitatea, bolile cardiovasculare. Inainte sa arunci cu noroi in stanga sin in dreapta citeste, documenteaza-te, analizeaza situatia actuala, doar traiesti in secolul vitezei!

    4
    4

  • Fănel pe 4 Mar 2016, 07:58
    Intreb și eu așa...

    Oliva Syter e la menopauză? cam devreme a apucat-o... pe la 40 de ani..

    3
    8

  • Bibi pe 4 Mar 2016, 06:33
    Comentariu

    Gianina, nici cu Monica Pop nu mie rusine. Tot apare pe la Tv. si are o "melita" de n-o intrece nimeni si de toti se ia. Aproape mereu vorbeste fara ea, parca a intrecut-o pe d-na Cristina Anghel, numai prostii spune si nu cunosc de ce tot mereu este invitata la Tv. Nu este intrata in politica, dar este caracterul perfect al PSD-istului din politica romaneasca.

    6
    2

  • Gianina pe 3 Mar 2016, 20:27
    Cine mai este şi această putorişcă?

    Să vezi şi să nu crezi. Nişte NIMENI, care până acum îşi făceau reclamă expunându-şi goliciunea, acum devin mentori pt. mamele proaste. Zeci de ani copiii români au fost vaccinaţi cu vaccinuri produse în Institutul Cantacuzino, şi n-au existat probleme. Ca acum să vină o putorişcă cu cracii goi, să convingă mamele să nu-şi mai vaccineze copiii. câţi copii are muierea asta? Sau, e bună doar la procesul tehnologic nu şi la procreere. Dragă Andi Moisescu, păreai un bărbat inteligent, dar când în alegerea tovarăşei de viaţă gândeşti de la mijloc în jos, dai dovadă de contrariu

    9
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod