Bonduelle lansează prima gamă de Legume pentru Supă Cremă, deja pregătite la aburi

Bonduelle lansează pe piața din România o inovație în materie de preparare a supelor cremă, o gamă de produse create special pentru a oferi consumatorilor o nouă experiență culinară, gama de Legume pentru Supe Cremă de la Bonduelle. Noile produse încorporează procedeul exclusiv Bonduelle, deja pregătite la aburi, datorită căruia legumele își păstrează gustul, proprietățile nutriționale și culoarea, aducând totodată și beneficiul preparării simple și rapide, în numai 3 minute.

Legumele pentru Supă cremă Bonduelle sunt disponibile în 3 rețete cu gusturi deosebite: 4 Green Mix, Happy Trio Mix și Sweet Orange Mix, asezonarea după propriul gust și imaginație aducând o multitudine de rețete diversificate.

Supele cremă Bonduelle, în combinații perfect echilibrate de legume proaspete, se prepară în trei pași simpli:

    Se pun legumele Bonduelle în apa fiartă.
    Se fierb 3 minute.
    Se pasează legumele cu un blender și se asezonează după gust.

Noile Legume pentru Supă Cremă Bonduelle pot fi sursa de inspirație culinară de zi cu zi, aducând varietate de gusturi, dar și o parte din necesarul zilnic de nutrienți din legume de calitate, toate acestea într-o supă delicioasă gata în câteva minute, pentru că timpul este una dintre cele mai prețioase resurse.Gama de produse Bonduelle pentru supe cremă se găsește în magazinele din retailul modern: Cora, Carefour și Mega Image, dar și în retailul tradițional.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod