Natalia Mateuţ a fost condamnată la închisoare

Fiica fostului fotbalist Dorin Mateuţ a fost condamnată de magistrații din Amsterdam la o lună de închisoare pentru că a făcut cumpărături de peste 100.000 de euro cu mai multe carduri clonate.
Potrivit site-ului dcnews.ro, citat de Libertatea, instanța olandeză a reținut doar o parte dintre faptele Nataliai Mateuț. Acum, fiica fostului dinamovist trebuie să restituie sumele pentru care a folosit cardurile false și trebuie să se prezinte și pentru executarea pedepsei la un penitenciar din Olanda.

Natalia Mateuţ a fost reţinută la 2 aprilie 2011, la ieşirea dintr-un magazin de lux din capitala Olandei. Ea ar fi folosit cu intenţie mijloace de plată despre care ştia că sunt false în timpul unei vacanţe de o săptămână la Amsterdam.

Potrivit poliției olandeze, ea se afla împreună cu alte trei persoane care fac parte dintr-un grup de falsificatori de carduri.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod