Mircea Solcanu, mesaj dur pentru familia copilului sfâșiat de maidanezi

"Sper ca Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil", a scris prezentatorul TV, care îi acuză pe cei doi părinți că profită de moartea lui Ionuț pentru a face rost de bani.

Mircea Solcanu a postat pe Facebook un mesaj surprinzător de dur. Prezentatorul emisiunii "Povestiri de noapte", de la Acasă TV, este convins că părinţii copilului ucis în septembrie de câinii fără stăpân se folosesc de moartea acestuia pentru a face rost de bani. Solcanu și-a exprimat revolta după ce tatăl lui Ionuț a susținut că a fost atacat recent de maidanezi când a mers la mormântul micuúlu.

"Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu că place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi.

Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc? Aţi terminat banii, copilul e mâncat, dar nu-i nimic, mai aveţi unul. Când se termină banii mai inventaţi că vă mușcă nişte câini. Dar ştiţi că sunteţi penibili. Numai pe voi şi pe familia voastră îi mușcă?", a scris prezentatorul.

Acesta și-a scris părerea pe același ton: "Ori sunteţi javre şi câinii simt asta, ori aţi terminat banii şi vreţi alţii. Nu o să primiţi, duceţi celălalt copil să fie muşcat şi cine ştie, dacă Bianca e ocupată poate o să primiţi."



Solcanu îi acuză pe soții Anghel că nu sunt capabili să aibă grijă de copii.

Însă modul în care își exprimă părerea este unul foarte dur. "Sper însă ca Bunul Dumnezeu să va ia şi celălalt copil, nu sunteţi demni să creşteţi copii, pentru ca mai apoi să-i învăţaţi să fie cruzi cu animalele. Ce educaţie oferiţi copilului când voi doi sceleraţi vă ocupaţi viaţa cu raportarea paginilor de pe Facebook care aparţin iubitorilor de animale?!? Acelaşi timp să-l folosiţi mai des în educaţia copilului care a rămas. Ce semănaţi aia o să culegeţi! Cum v-aţi imaginat că lasă Dumnezeu aşa Înger să-i otrăviţi sufletul cu ura voastră?!? Nu l-a lăsat, dar atenţie o să-l ia şi pe celelalt şi nu trebuie să-l mănânce vreun căţel, există şi cancer şi leucemie şi tetrapareză", sunt cuvintele postate de Mircea Solcanu pe Facebook.


"Spor la bani şi la copii! Iar durerea e în suflet nu la cimitir sau la televizor... dar nu vedeţi că nu o cumpără nimeni?!?", și-a încheiat Solcanu postarea.

Mesajul a primit 190 de like-uri. Acuzat că dorește moartea unui copil nevinovat, realizatorul a revenit cu o explicație pe pagina sa. "Dar nu doresc moartea nimănui! Să fie clar! Doar că Dumnezeu dacă iubește sufletul acelui copil care a rămas în această familie, nu o să-l lase acolo. Pentru simplu fapt ca-l iubește", a scris Mircea Solcanu.

După câteva ore, el a şters postarea de pe Facebook.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana pe 2 Feb 2014, 15:31
    Lasati-ma cu teatrul

    Daca voi inca mai credeti ca femeia aceea este sanatoasa la cap si ca este capabila sa-si creasca copilul pe care il mai are intr-un mod sanatos (fizic si emotional), uitati-va pe activitatea ei zilnica pe retelele de socializare. O femeie NORMALA isi plange copilul mort si isi creste cu mai multa grija celalalt copil, nu posteaza imagini cu animale jupuite, spunand ca asta doreste atat animalelor, cat si stapanilor acestora! Foarte bine a zis Mircea Solcanu (tin sa precizez ca nu sunt fana a prezentatorului, dar mesajul lui a pus punctul pe i) https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1560519_704014272953181_292415576_n.jpg

    2
    2

  • ely pe 30 Ian 2014, 14:28
    ce om..

    cum poti sa spui asa, domnule solcanu? tocmai matale care n-ai copii? stii ce inseamna durerea de a-ti pierde un copil? normal ca oamenii aceia isi cer dreptatea, vor sa vada ca se intampla ceva, ca nu vor mai pati asa si alti copii..sunt f curioasa daca vreun nepot, var, neam al matale ar fi patit asa ai mai fi comentat atat pe margini ca tata leana.rusine sa-ti fie!

    4
    4

  • un om normal pe 30 Ian 2014, 11:42
    tradatori

    in caz ca nu stiti medicul de familie iti da niste pastile in acele momente de esti sedat ,nu mai plangi ,nu nimic, sau iti dau apropiatii care au trecut prin asa ceva si stiu ca nu poti face fata , cunosc personal astfel de cazuri ,cat despre sustinerea unei erori umane cum numai asa pot eu sa spun acelui prezentator tv care isi da cu parerea despre lucruri din viata reala nu din gaura fundului unde este expert ,nu pot sa spun decat ca gresiti si intoarceti valorile vietii pe dos ,iar animalele nu au suflet ci au un duh comun dar cand tot ceea ce sti sa citesti sunt revistele lidl sau anunturile de la vodafone trimise automat ,la asemenea pareri ca ale voastre ajungi

    3
    6

  • Cecilia pe 30 Ian 2014, 09:48
    Rusine!

    Nici eu nu am inteles cum e posibil ca o mama care abia si-a pierdut copilul intr-o imprejurare asa de dramatica, poate a doua zi sa mearga si sa vorbeasca pe la televiziuni. M-am mirat ca nu am vazut lacrimi pe chipul acelei femei si nici al tatalui, in zilele de pana si la inmormantarea copilului. Si vorbeau cu atata calm despre ce s-a intamplat....Stiu ca fiecare se manifesta in felul sau cand e vorba de durere....Dar...a fost extrem de ciudat.... Si foarte pecuniar comportamentul acestor parinti....Oare chiar in asa hal i-au sucit banii pe unii incat nici macar dragoste neconditionata pentru proprii copii nu mai poate exista.... E drept ca Mircea Solcanu s-a exprimat cam dur, nsa ii inteleg revolta...

    6
    4

  • ada pe 29 Ian 2014, 19:07
    offfffff

    ooooofffffffff ce naiba sa mai zic am ramas fara cuvinte,cat de josnic poti fi sa te folosesti de moartea copilului tau???adevarul e ca fff multe romance se folosesc de propii copii pt bani,adik fac unu doi cu vreun strain,stau cam doi ani trei si apoi divorteaza Chiar cunosc f multe cazuri si ma doare sufletul cand un strain imi zice ca noi romanii facem copii pt ajutor social sau pensie alimentara,dar din pacate e adevarat Cum pot eu sa contrazic cand in blocul meu e o asemenea catea ca mama nu se poate numi. Sunt de ceva timp plecata din tara si ce vad la tv ma scandalizeaza,familia asta Anghel este avara si rea in adevaratul sens al cuvantului

    8
    4

  • Felinne pe 29 Ian 2014, 11:22
    ..

    Nu inteleg de ce comentariul meu a fost sters. Fiecare are dreptul sa isi exprime parerea chiar daca este pro sau contra. "Domnul" Solcanu exagereaza, nu e parinte si nu stie ce inseamna durerea unui parinte. Cu ce drept face acuzatii atata timp cat nu intelege durerea parinteasca? Iar "autoritatile lui peste" care habar nu au sa faca ordine, sa asigure adaposturi pentru caini sau sa ii castreze,etc, ei ar trebui sa fie trasi la raspundere. Toti vor putere si salarii uriase, dar nu vor sa aiba mai nimic in comun cu responsabilitatea. Iar domnisorul Solcanu sa isi vada de asternuturile lui. Ne-am saturat de atatia lupi moralisti.

    8
    5

  • Colin pe 29 Ian 2014, 10:45
    Ipocrizia crestinismului

    Crestinismul este religia iubirii bun, se trezeste o persoana si spune o chestie de genul "sper sa va ia dumnezeu si celalalt copil" ok nici o problema, dar cand vad atatia oameni care sustin persoana respectiva cu atata ura si ei pretindd a fi buni crestini. Legat de cainii maidanezi parerea mea este ca orice specie cand se inmulteste prea tare trebuie redusa ( asta este legea naturii ) si sincer si oamenii trebuie redusi nu numai cainii maidanezi :) ( asta va spune un iubitor de animale nu un ASA ZIS iubitor de animale daca ar fi dupa multi cretini de aici i-ati face la caine o camera din puf si v-ati pune copii sa doarma in cotet )

    8
    5

  • MARI pe 29 Ian 2014, 09:09
    maidanezii au mai mult suflet decat unii oameni

    bravooooooooooooo d-le Solcanu,ai fost pe sufletul meu ,si eu cred la fel,sunt niste sarantoci ,care traiesc din povestile cu maidanezi, asmut oamenii impotriva cainilor,in loc sa munceasca. Rusine voua,parinti de rahat!! Si voua oamenilor care puneti botul la propaganda acestor nemernici de Angheli

    12
    6

  • dana pe 29 Ian 2014, 08:51
    bravo Mircea

    are dreptate... e unul dintre putinii oameni care spune lucrurilor pe nume... sa fim seriosi cazul acestui copil este foarte ciudat... ,,mama" lui Ionut a venit la inmormantare aranjata si machiata..nu e posibil asa ceva, bunica s-a tot balbait, iar tatal a fost dintr-o emisiune in alta, iar adevaratul vinovat nu s-a gasit nici acum... Familia Anghel a facut bani prin televiziuni pe spatele prostilor care se uita la televizor... rusine voua, celor care nu recunoasteti ca acesti parinti au transformat din presupusa ,,tragedie a vietii " lor o afacere....

    13
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod