Meghan i-a pus o condiție prințului Harry pentru a divorța. Au apărut zvonuri despre reconcilierea prințului cu regele Charles

Există zvonuri despre reconcilierea dintre Harry și regele Carol al III-lea, iar divorțul dintre prinț și soția sa, Meghan Markle, se zice că bate la ușă.
Meghan Markle și Prințul Harry sunt, din nou, subiect de bârfă, s-ar părea că din pricina condițiilor pretinse pe care se spune că Meghan le-ar fi stabilit pentru divorțul lor.
 

 
Harry, în Japonia, fără Meghan

 

Catalizatorul recent al acestor speculații de divorț a fost călătoria prințului Harry în Japonia, alături de prietenul său Nacho Figueras, în timpul căreia Meghan a rămas acasă și a fost văzută participând singură la diverse evenimente sociale, inclusiv sărbătorirea prilejuită de împlinirea a 42 de ani.

Mai mult, Meghan Markle a fost văzută, recent, purtând un plasture antistres pe încheietura mâinii, semn că viața lor nu este tocmai calmă.

Scânteia inițială a problemelor dintre Meghan Markle și Prințul Harry a venit odată cu decizia lui Harry de a renunța la responsabilitățile sale regale, creând astfel o separare între el și Familia Regală din Marea Britanie.

Pentru a adăuga discordie, Ducele și Ducesa de Sussex au ales să-și transmită nemulțumirile împotriva Familiei Regale într-un serial documentar pe Netflix.
 

 
Meghan cere 80 de milioane de dolari, titlul de ducesă și custodia ambilor copii

Potrivit anumitor experți ai familiei regale, Meghan Markle i-ar fi stipulat câteva condiții prințului Harry cu privire la potențialul lor divorț.
Aceste condiții includ o sumă substanțială, nu mai puțin de 80 de milioane de dolari, precum și custodia exclusivă a celor doi copii ai lor, Archie și Lilibet.
Poate cea mai remarcabilă dintre aceste condiții este că Meghan trebuie să-și păstreze titlul nobil de ducesă de Sussex pentru a fi de acord cu cererea lui Harry de divorț.
Cu toate acestea, speculațiile în jurul situației nu vizează doar presupusele cereri ale lui Meghan către Prințul Harry.
 


Charles și William îl sprijină pe Harry la divorț?
 

 
În ultimele săptămâni s-ar fi văzut, de asemenea, rapoarte care sugerează că regele Carol al III-lea și prințul Harry au reușit să-și reconcilieze relația.
Se presupune că monarhul englez, împreună cu Prințul William, este pregătit să-i acorde sprijinul prințului Harry, valorificând toată greutatea instituției regale pentru a-l ajuta să finalizeze un divorț.


Meghan a apărut fără inelul de logodnă 

 
 
De asemenea, Meghan Markle care a fost văzută, în trecut, purtând, întotdeauna, inelul de logodnă lângă verigheta de aur, acum a fost surprinsă fără el.

Meghan Markle, ducesa de Sussex, a fost văzută recent petrecând cu prietenii ei, la împlinirea a 42 de ani.
Cu toate acestea, o poză postată pe Instagram, de către una dintre prietenele ei, prezentă la aniversare, a generat rumoare pe rețeaua de socializare, după ce utilizatorii au observat că inelul ei de logodnă lipsește. Acest lucru a alimentat zvonurile despre divorțul de soțul ei, Prințul Harry, Duce de Sussex.
În imaginile postate pe Instagram Meghan apare sărbătorindu-și ziua de naștere, alături de două prietene. La o privire atentă, se poate observa că inelul de logodnă al lui Meghan Markle lipsește de pe deget, deși încă poartă verigheta. 
 
Surse foto: Hepta și Instagram 
21 August 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod