Condrea

Martora accidentului lui Dan Condrea: „De la primele audieri, nu m-a mai căutat nimeni“

Condrea accident auto
Maşina luI Dan Condrea s-a transformat într-un morman de fiare după impactul foarte puternic


Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) anunţa luni , în cazul primului apel dat la Serviciul 112 prin care era anunţat accidentul în care a decedat Dan Condrea, că apelantei i-au fost puse la dispoziţie toate înregistrările audio şi doar primul dintre operatori este al STS.

Reacţia STS a venit după ce, într-o intervenţie televizată, Gabriela Pelin, cea care a anunţat accidentul în care a murit Dan Condrea, a declarat că a primit doar un fragment din discuţia cu 112, din totalul de 11 minute, aceasta fiind informată prin poştă că va primi în viitor şi restul înregistrării.

"Deşi durata cumulată a celor patru înregistrări este de 10 minute şi 58 de secunde, din cauza suprapunerii în conferinţă a convorbirii apelantei cu dispecerii, timpul real al întregului dialog este de doar 4 minute şi 31 de secunde.

Aceste înregistrări cuprind, în parte, secvenţele de dialog, suprapuse sau distincte, avute de apelantă cu fiecare dintre autorităţile implicate în gestionarea situaţiei", se mai arată în comunicatul transmis de STS agenţiei Mediafax.

Dan Condrea a murit la data de 22 mai după ce maşina pe care o conducea a ieşit de pe carosabil şi a lovit mai mulţi copaci, în Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea şi Corbeanca. Imediat după impact, lângă maşina patronului Hexi Pharma a ajuns Gabriela Pelin, o femeie care trece cu autoturismul prin zonă, şi un biciclist.
La puţin timp, un al treila martor a fost un poliţist din localitatea Periş, care trece prin zonă cu maşina de serviciu.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod