Madonna, poze inedite de la festivitatea de absolvire a gemenelor ei, în vârstă de 10 ani

Madonna sărbătorește absolvirea școlii elementare de către fiicele ei gemene, în vârstă de 10 ani, Stella și Estere.
Artista, care a lansat hit-ul „Hung Up”, are, în total, șase copii,  ceilalți patru fiind Lourdes, Rocco, David și Mercy. Gemenele Madonnei, Stella și Estere, au absovit școala elementară.
 


Gemenele Madonnei au absolvit școala elementară

 

Miercuri, cântăreața, în vârstă de 64 de ani, care a rupt top-urile cu mega-hit-ul „Material Girl”, a postat o fotografie, în povestea ei de pe Instagram, pentru a-și sărbători fiicele gemene, Stella și Estere, care au absolvit școala elementară.  În imagini, ambele fetițe purtau robe albastre și fiecare ținea în mâini câte un buchet de flori.
"2 Kweens!!!! absolvire fericită!", a scris Madonna la postarea cu pricina, adăugând două emoticoane cu o coroană.

Madonna este mama gemenelor Estere și Stella
, Mercy, 16 ani, David, 17 ani, Rocco, 22 și Lourdes, 26 de ani.

 
Madonna, mândră de gemenele ei

 

În aprilie, Madonna a mai arătat fanilor ei de pe rețelele de socializare și abilitățile de croșetat ale fiicelor sale gemene. 
„Se potrivesc aceste ținute drăguțe? Sunt croșetate de Stella și Estere!”, a scris Madonna lângă prima fotografie postată, în care o geamănă a purtat o ținută albastră din două piese, în timp ce cealaltă a pozat cu brațele deasupra capului și a purtat un top roz cu mov și o fustă asortată.
La o altă fotografie, în care fetele zâmbeau dulce, Madonna s scris: „Girl Power!”
 

 
Madonna, despre maternitate: “A avea copii și a-i crește este o operă de artă”

 

În ianuarie, Madonna a dezvăluit mai multe despre abordarea ei în ceea ce privește educația, pentru „Icon Issue” de la Vanity Fair, și a spus că a crește alături de ea ca mamă este „o provocare” pentru copiii ei.
Remarcând că maternitatea „a fost cea mai dificilă, cea mai grea bătălie”, Madonna a explicat: „Astăzi încă mă lupt să înțeleg cum să fiu mamă și să-mi fac treaba”.
„Oricine ai fi, a avea copii și a-i crește este o operă de artă”, a continuat ea.
"Nimeni nu-ți dă un manual. Trebuie să înveți din greșeli. Este o profesie care necesită mult timp. Și este obositoare pentru că nu există niciodată pauze."
 
Surse foto: Hepta și Instagram 
23 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod