Ce s-a întâmplat cu Madonna? Drumul spre glorie al unei fete cu ambiții mari (FOTO)

Madonna a șocat pe toată lumea cu apariția ei de la cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy, unde s-a afișat cu o cu totul altă înfățișare. S-ar părea că cea care a fost o fată cu ambiții mari a deraiat de pe drumul spre glorie.
The Material Girl, în vârstă de 64 de ani, a prezentat la premiile Grammy unde i-a înmânat lui Kim Petras și Sam Smith premiul pentru Cel mai bun duo/performanță de grup pop pentru cântecul lor de succes, Unholy. Însă a șocat o lume întreagă când apărut transfigurată. Practic, de nerecunoscut. 
 

 
Ce s-a întâmplat cu Madonna? Ea susține că s-a folosit o cameră care i-a distorsionat fața

 

Madonna le-a spus fanilor de pe Instagram că dorește să le dea premiul pentru a face parte din momentul istoric în care Petras a devenit prima persoană transgender care a câștigat acel premiu. 
„A fost o onoare pentru mine să-i prezint pe Kim Petras și Sam Smith la premiile Grammy. Am vrut să dau ultimul premiu, care a fost Albumul anului, dar mi s-a părut mai important să prezint prima femeie trans care a cântat la Grammy – un moment de istorie!! Și, pe deasupra, a câștigat un Grammy!! “,  a început Madonna.
 
 
Probabil publicul nici nu mai era atent la ceea ce spunea Madonna, fiind blocat pe întrebarea “Ce s-a întâmplat cu ea?”.
Madonna a postat un videoclip cu petrecerea ei cu Smith și alții după ce s-a încheiat decernarea premiilor. Ea a abordat și criticile la adresa aspectului ei spunând că imaginile vehiculate pe internet sunt doar consecința folosirii unei camere cu lentile lungi care i-a distorsionat fața.
 

 
Madonna anunță că nu-și va cere niciodată scuze pentru cum arată sau se îmbracă

 

„În loc să se concentreze pe ceea ce am spus în discursul meu, care a fost despre a mulțumi pentru neînfricarea artiștilor precum Sam și Kim, mulți oameni au ales să vorbească doar despre fotografii în prim-plan cu mine făcute cu o cameră cu obiectiv lung, utilizată de către un fotograf de presă, care ar denatura fața oricui!! Încă o dată sunt surprinsă de comentariile despre vârstnici și de cele din care răzbate misoginismul, două tendințe ce pătrund tot mai mult în lumea în care trăim. O lume care refuză să celebreze femeile care au trecut de vârsta de 45 de ani și simte nevoia să o pedepsească dacă ea continuă să fie puternică, dură... muncitoare și aventuroasă”, a mai spus Madonna. 

Madonna a purtat o rochie de costum lungă, neagră, la premiile Grammy și a purtat părul, vopsit deschis la culoare, cu cărare pe mijloc și codițe împletite, care au fost coafate într-o formă rotundă în partea laterală a capului.
 

Cântăreața a adăugat că „nu și-a cerut niciodată scuze pentru niciuna dintre alegerile creative pe care le-am făcut și nici pentru felul în care arăt sau mă îmbrac și nu o să încep”.
 


Criticile, catalogate drept… test

 
 
„Am fost degradată de mass-media încă de la începutul carierei mele, dar înțeleg că totul este un test și sunt bucuroasă să netezesc drumul pentru ca toate femeile din spatele meu să se simtă mai bine în anii următori. Aștept cu nerăbdare încă mulți ani de comportament subversiv – împingerea granițelor – îndreptarea față de patriarhat – și, mai ales, bucuria mea de viață”, a scris Madonna pe internet.

Aceasta nu este prima oară când Madonna vorbește despre vârstnici, spunând că oamenii  ar putea fi sexy la orice vârstă.

„Este o idee învechită, patriarhală, că o femeie trebuie să nu mai fie distractivă, curioasă, aventuroasă, frumoasă sau sexy după vârsta de 40 de ani.
Este ridicol”, a spus ea în 2018.
 


Consideră că trebuie să depășim era… patriarhatului

 
 
„De ce numai bărbaților li se permite să fie aventuroși, sexuali, curioși și să se distreze până în ziua în care părăsesc acest pământ? De ce ar trebui să fie doar domeniul bărbaților? Cum luptăm cu asta? Prin poziția bărbaților și a obiceiurilor sociale sau standardelor care spun că nu putem. Cu cât mai multe femei o fac, va fi doar o chestiune de timp până vom schimba percepția”, a mai spus Madonna.
 


Madonna condamnă discriminarea vârstnicilor

 
Madonna, fata cu ambiții mari, își amintește, legat de începuturile carierei ei: „Acum, toate provocările pe care le-am avut de înfruntat acum 20 de ani par ridicole”, a spus ea. „Prin ce trec acum este un fenomen, respectiv discriminarea persoanelor în vârstă, iar oamenii mă dezamăgesc sau îmi fac greutăți pentru că mă întâlnesc cu bărbați mai tineri sau fac lucruri care sunt considerate a fi doar domeniul femeilor mai tinere. Vreau să spun... cine a făcut acele reguli? Cine spune? Voi continua să mă lupt. Peste 10 până la 20 de ani, va fi normal. Oamenii vor tăcea."



Chirurgii plasticieni o atacă pe Madonna cu toate armele. Iată ce cred ei că s-a întâmplat cu faimosul ei chip
 


Chirurgii plasticieni iau în considerare ceea ce cred ei cu adevărat că s-a întâmplat cu chipul Madonnei după o apariție „de nerecunoscut” la Grammy - de la „filler excesiv și Botox” la un lifting facial și operație la nas.

Madonna are, probabil, una dintre cele mai faimoase chipuri din lume. Dar când a urcat pe scenă pentru a prezenta un premiu la premiile Grammy 2023, duminică seară, starul care a lansat hit-ul Material Girl a fost de nerecunoscut chiar și pentru cei mai devotați fani ai ei - a stârnit un val de intrigi asupra a ceea ce ar putea fi responsabil pentru schimbarea drastică a aspectul ei fizic.

Chirurgii plasticieni analizează în amănunt chipul Madonnei: Probabil a fost, recent, sub…cuțit

 
Deloc surprinzător, mulți s-au întrebat dacă femeia de 64 de ani a suferit vreo formă de procedură cosmetică - iar câțiva chirurgi plastici faimoși peste Ocean pun în discuție ceea ce cred ei că ar fi putut face Madonna, de la „filler excesiv și Botox” la un lifting facial și o operație la nas.

Dr. Michael Horn, un chirurg plastician certificat din Chicago, Illinois, a declarat în exclusivitate DailyMail.com că el crede că artista care a lansat mega-hit-ul Material Girl, în vârstă de 64 de ani, probabil a fost sub cuțit recent.

El crede că ea nu numai că a avut un „lifting” – despre care el a spus că a fost „evident pentru că pielea ei” părea „strânsă și trasă pe spate, fără riduri”, ci că a făcut și o operație de nas.

„De-a lungul anilor, Madonna a suferit aparent numeroase proceduri de chirurgie plastică. Apariția de la Grammy’s a arătat cea mai diferită versiune a Madonnei pe care nu am mai văzut-o. A suferit un lifting facial... Acest lucru este evident pentru că pielea ei este strânsă și trasă înapoi, fără riduri. Ochii ei par, de asemenea, mai mici, probabil din cauza faptului că au fost trași în timpul unui lifting facial. Madonna avea anterior un nas natural care se potrivea cu chipul ei. Se pare că a avut rinoplastie, deoarece această versiune are un vârf ascuțit și pare prea îngustă”, a explicat dr. Horn.

Dr. Horn a spus că „botoxul a fost evident și pe multe zone ale feței ei”, în timp ce a subliniat lipsa „ridurilor de expresie, dar și a ridurilor în general”, precum și „mișcarea facială minimă” în timpul discursului ei.


Și-a schimbat forma feței

 
 
„Ceea ce este cel mai vizibil și izbitor este schimbarea drastică a formei feței Madonnei într-o structură mai în formă de V.
De-a lungul timpului, se pare că a folosit substanțe de umplere excesive, dând feței sale un aspect complet și eliminând structura osoasă naturală și plăcută pe care o avea cândva. Pomeții ei sunt mai proeminenti ca niciodată și par nefiresc de înalți”, a mai spus dr. Horn.

În cele din urmă, dr. Horn a declarat pentru DailyMail.com că a observant o schimbare în grosimea sprâncenelor ei, precum și în linia părului, sugerând în același timp că ar fi putut fi lucrată și în aceste zone.

„De asemenea, se pare că a avut un lifting al sprâncenelor, care este mai vizibil datorită sprâncenelor ei subțiri, care anterior erau groase”, a conchis el.


„De asemenea, se pare că linia părului ei este mai lată acum. De asemenea, este probabil să fi fost injectat filler în tâmple.
 


Plasticienii au observat diferențe între gât și față

 

Un alt chirurg plastician certificat, Jennifer Levine, a precizat pentru DailyMail.com că, acum, chipul Madonnei pare nefiresc de strâns și plin”, a spus ea.
„Sprânceana ei laterală este, de asemenea, ridicată. Este posibil ca acesta să fie rezultatul unei noi proceduri chirurgicale pe fața și sprânceana ei. Există o măturare a feței ei laterale, iar gâtul ei nu este același cu fața ei. Există, de asemenea, procedure vizibile de înlocuire a volumului buzelor și întregii fețe, inclusiv tâmplele, obrajii, bărbia și linia maxilarului - care poate fi procedură de umplere, fie de grefare.
Fața ei este lipsită de orice riduri, ceea ce indică neuromodulatoare, precum și o posibilă intervenție cu laser.
Ea are o strălucire pe piele, posibil din injecții cu plasmă bogată în trombocite sau alte substanțe de umplutură biostimulatoare”., a explicat dr. Levine.


Plastician, despre Madonna: “Se pare că Halloween-ul a venit puțin mai devreme”

 

Chirurgii plasticieni, acești experți care îi ajută pe clienți să-și mențină strălucirea tinerească analizează chipul Madonnei și își dau cu părerea dacă artista a mers prea departe de data aceasta.

„Se pare că Halloween-ul a venit puțin mai devreme”, spune în exclusivitate renumitul chirurg plastician dr. Ramtin Kassir pentru Page Six. „Acum are o formă de „V” cu adevărat exagerată.”

Dr. Ehsan Ali, CEO al Beverly Hills Concierge Doctor and Urgent Care, ne spune, de asemenea, „Când am văzut pentru prima dată postarea, ca mulți alții, și eu am fost foarte surprins de felul în care arăta Madonna”, înainte de a enumera aproximativ nouă proceduri despre care crede el că ar fi fost făcute.
 
Mai mult, dr. Ali crede că Madonna a trecut, de fapt, sub bisturiu pentru a-și atinge noua estetică.

„Cu siguranță a avut un lifting facial”, susține Dr. Ali. „Puteți vedea că pielea ei este trasă înapoi și strânsă, fără piele lasTĂ și fără riduri. Un lifting alterează și forma ochilor tăi, pe care o poți vedea în imaginea ei, ochii ei par trasi înapoi”, susține medicul plastician.
Dr. Ali crede, de asemenea, că artista care a lansat hit-ul „Like a Virgin” a suferit o rinoplastie, cu care dr. Ramtin Kassir, un chirurg plastician certificat în New York și New Jersey, supra-specializat în rinoplastii, este de acord, remarcând: „Nasul pare prea îngust, cu vârful ascuțit”.

Dr. Ali, medic în Beverly Hills, care se laudă cu clienți precum Kim Kardashian, Kylie Jenner, Gwen Stefani și Ariana Grande, spune că pare că Madonna a primit și botox – o toxină folosită pentru a reduce ridurile – în mai multe zone ale feței.

„Există mișcare minimă și nu există linii de expresie, ceea ce confirmă că există mai multe unități de botox pe frunte, unde, în mod obișnuit, sunt liniile verticale dintre ochi atunci când o persoană se încruntă”, mai spune medicul.

Dr.
Ali crede că pomeții Madonnei sunt „complet diferiți” față de atunci când artista era mai tânără și par „mult mai proeminenti”, iar el crede că sunt rezultatul umpluturii.

Kassir adaugă că obrajii Madonnei par „prea înalți”, susținând că este evident că s-a lucrat la ei, din cauza aspectului lor plinuț.
 


Și-a ridicat prea mult sprâncenele și și-a făcut maxilarul prea plat și lung

 
 
Medicul asociat Pamela Weinberger, de la Plump Cosmetics and Injectables, din Miami, este de acord că Madonna a primit injecții în obraji și observă că utilizarea în exces a fillerului „de-a lungul timpului” poate fi ceea ce îi dă vedetei un aspect „nenatural”.

„Dacă îi măsori de la vârful sprâncenelor până la vârful firului părului, acea distanță este mai mare de trei degete, așa că asta îmi spune că au făcut un lifting a sprâncenelor, unde fac incizii în linia părului pentru a trage totul înapoi. Ridicați sprâncenele astfel încât linia părului să se miște înapoi odată cu ea”, spune chirurgul.

Weinberger mai crede că artista care a lansat hit-ul „La Isla Bonita” a primit botox la mușchii mandibulei, pentru un efect de  subțire a maxilarului.

„Înainte i-am iubit maxilarul și acum este prea plat și lung”, spune medicul, subliniind că această procedură nu este permanentă și poate dispărea în trei luni.

Dr. Ali crede, totuși, că maxilarul diferit al Madonnei se datorează unor metode mai extreme.

„La vârsta ei, pielea slăbită în jurul gâtului este ceva obișnuit, iar faptul că are o linie curată a maxilarului îmi arată că a avut lipo sub bărbie și un lifting al gâtului pentru a trage pielea înapoi”, spune el.

Weinberger subliniază, de asemenea, că se pare că Madonna și-a injectat umplutură în tâmple, despre care spune că este de obicei cel mai de impact procedeu pentru cei care îmbătrânesc, deoarece regiunea poate deveni foarte goală.

Cu toate acestea, ea spune, despre chipul Madonnei, că pare „extrem de exagerat” și cu acest tip de umplutură, în general, efectul dorit se obține prin aplicarea sintagmei „mai puțin este mai mult”.


Ar fi nevoie de peste 30000 de dolari să redevină ce a fost



Weinberger concluzionează că, în cele din urmă, poate fi nevoie de până la 30.000 de dolari sau mai mult pentru ca Madonna să-și corecteze aspectul actual și să revină la o versiune mai apropiată de ceea ce a fost.

Ea adaugă că profesionistul care face schimbările poate face, de asemenea, diferența.

Weinberger spune: „Madonna ar trebui să aibă un medic care să fie sincer în ceea ce privește tratamentele de dizolvare și de întreținere, astfel încât să nu se umple excesiv și să mențină structura feței pe care o iubim cu toții.”

Kassir concluzionează: „În general, pare că a dus un pic prea departe operațiile plastice și procedurile estetice”.

Ali, Kassir și Weinberger nu au tratat-o pe Madonna, dar, prin prisma experienței lor de chirurgic plasticieni au comentat asupra a ceea ce cred ei că a dus la noul ei aspect facial.
 

 
40 de ani de carieră. Cum a fost drumul spre glorie al unei fete cu ambiții mari



Madonna Louise Ciccone, născută pe 16 august 1958, în Bay City, Michigan, SUA, supranumită „regina muzicii pop”, cântăreață, actriță, producătoare și compozitoare de muzică pop este câștigătoare a șapte premii Grammy, laureată a două premii Globul de Aur și autoare de cărți. 
 
Crescută în Rochester Hills, Michigan, Madonna s-a mutat în New York City pentru a deveni dansatoare.
Și-a lansat albumul de debut în 1983, de pe care trei melodii au ajuns în top 20 în Statele Unite. După o interpretare memorabilă la prima ediție a MTV Video Music Awards din 1984 a piesei „Like a Virgin”, obține primul hit în Statele Unite și Australia. Albumul care poartă numele piesei a ajuns de asemenea pe locul 1 în Billboard 200.
 
În 1986 lansează albumul True Blue care produce multiple hituri ajunse pe locul I în toată lumea, și este nominalizată la premiile Grammy pentru cântecul „Crazy for You” de pe coloana sonoră a filmului “Nebun după tine”. În 1987 joacă în Who's That Girl care este primit rece de către critică și public, însă coloana sonoră se dovedește a fi un succes în topuri, melodia „Who's That Girl” devenind un hit internațional, iar turneul cu același nume a fost un succes comercial și critic. În 1989 lansează albumul Like a Prayer, primul videoclip de pe acesta stârnind puternice controverse. 
 
În 1990 joacă în Dick Tracy, de pe coloana sonoră a acestuia lansând hitul internațional „Vogue”, iar melodia „Sooner or Later” primește premiul Oscar pentru „Cel mai bun cântec original”. Mai târziu, în același an, pornește în turneul de succes, Blond Ambition, care primește titlul de „cel mai bun turneu al anului” din partea Rolling Stone. În 1992, tema muzicală a filmului „This Used To Be My Playground”, ajunge al zecelea hit al Madonnei ce ocupă locul 1 în topul Billboard Hot 100. De pe albumul Bedtime Stories (1994) , melodia „Take a Bow”, ajunge a 11-ea melodie a cântăreței pe locul 1 în Billboard Hot 100, iar videoclipul a câștigat premiul MTV VMA pentru „Cel mai bun videoclip al unei artiste” din 1995.
 
În 1996, Madonna este distribuită în cel mai de succes film al ei, Evita, pentru care primește Globul de Aur pentru „Cea mai bună actriță” și premiul Oscar pentru „Cel mai bun cântec original”.
 
Albumul din 1998 primește trei premii Grammy și șase MTV Video Music Awards.
 
În 2000, Madonna ajunge din nou în vârful topului Billboard, cu albumul Music și singleul cu același nume.
În 2001, se întoarce pe scenă cu turneul Drowned World Tour, unul din cele mai de succes turnee ale anului.
În 2002 primește Zmeura de Aur pentru rolul din Naufragiați și lansează „Die Another Day” care este nominalizat la premiile Grammy, dar și la Zmeura de Aur. 
 
Confessions on a Dance Floor (2005) a readus-o în atenția publicului, primul single „Hung Up” ajungând pe locul 1 într-un record de 45 de țări, iar albumul a câștigat un premiu Grammy. Pe 10 martie 2008, a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame. În mai 2008, se întoarce cu Hard Candy, care a fost criticat ca fiind o încercare a Madonnei de a se menține în vârf. Turneul de promovarea devenit cel mai de succes turneu al unui artist solo. 
 


10 Februarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod