Le pasă sau nu. 10 vedete importante din România despre drama din Colectiv

Vedetele din România nu sunt extrem de empatice. de multe ori, preocuparea lor principală este propria persoană, iar asta se vede repede dacă le răsfoieşti, chiar şi superficial, paginile de Facebook.
Drama din Clubul Colectiv le-a derutat. Suferinţa şi trauma unei întregi naţiuni le-au făcut să privească în jur şi să ajute. Cele mai multe s-au implicat în acţiuni de strângere de fonduri. Dar să vedem ce au postat zece dintre ele pe propriile pagini de pe celebra reţea de socializare.
1 din 11

1. Delia Matache

S-a implicat, din primele ore de după tragedie, în căutarea lui Claudiu Petre, bloggerul decedat în Club Colectiv. A postat numerele de telefon la care pot suna rudele celor răniţi, a început o campanie de strângere de fonduri pentru cei aflaţi în suferinţă şi le-a scris fanilor că: ”Din respect pentru familiile îndurerate în urma tragediei de aseară, concertele mele din perioada următoare, începând cu cel din seara asta din Bamboo, sunt anulate/amânate. Sunteţi în gândurile şi rugăciunile mele. Sunt îndurerată, nu am cuvinte”, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook. Bravo, Delia!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela pe 4 Nov 2015, 16:42
    Nu e corect!

    Nu e corect sa analizati aspect in functie de postari pe fb si din aparitii la TV. Mi s-a parut penibil sa o vad pe Delia la teledonul ala si pe multi altii si sa aud doar " puteam/ trebuia sa fiu si eu acolo".E penibil sa ii vezi pe oameni pe net cum posteaza chitanta cum ca ai au dat bani. Ai dat, stii asta, foarte bine, nu trebuie sa dovedesti nimanui ca ai facut un lucru bun. Daca alti artisti nu au dat indicii cum ca sunt afectati de aceasta tragedie si ca au contribuit cu bani asta nu inseamna ca nu le pasa.O parere strict personala: mi se parea mai corect, mai degraba sa nu se afiseze prea mult in public, sa lase un mesaj pe facebook sau undeva despre tragedie si atat. In zilele de doliu noational mai normal era la ca TV sa vezi stiri despre tragedie decat sa vezi vedete la TV cum bocesc ca puteau sa fie ei sau ai lor pe acolo. Dumnezeu sa ii ierte pe cei disparuti si multa sanatate ranitilor!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod