Kim Cattrall revine în distribuția Sex and the City, după cearta cu Sarah Jessica Parker. Iată de la ce a pornit războiul dintre dive

Actrița Kim Cattrall a semnat pentru a reveni în sezonul doi al serialului Sex and the City. Revenirea are loc după cearta cu partenera sa de distribuție, Sarah Jessica Parker.

Kim, care a interpretat-o pe Samantha Jones în serialul de succes HBO, a avut o ceartă cu celebra sa fostă prietenă și parteneră de distribuție, Sarah Jessica Parker. Iată de la ce a pornit războiul dintre dive.
 

Kim Cattrall revine în Sex and the City

 
 
Un purtător de cuvânt al serviciului de streaming Max, cunoscut anterior ca HBO Max, a confirmat apariția lui Kim în sezonul doi al serialului Sex and the City, potrivit New York Post. Revenirea are loc după cearta cu partenera sa de distribuție, Sarah Jessica Parker. Iată de la ce a pornit războiul dintre dive.

Angajații emisiunii au fost șocați și curioși cum va explica actrița Kim Cattrall revenirea personajului ei, a declarat o sursă din echipa de producție a serialului, potrivit The New York Post.

„Ea a spus că nu o va face niciodată! Ea a spus că nu se va mai întoarce niciodată!”, au precizat angajați din echipa de producție a serialului.
 


Kim nu se arăta interesată?

 

Kim, în vârstă de 66 de ani, a mai spus că, deși i-a plăcut să interpreteze rolul Samanthei Jones, în seria originală a producției, a declarat, anterior, la podcastul Women's Prize for Fiction, că nu este interesată să-și reia rolul.

„Nu mi-ar fi bine să fac ceva ce nu aș fi vrut să fac”, a spus ea.

Absența lui Kim nu este o surpriză, deoarece ea este, de ani de zile, într-o ceartă publică cu Sarah Jessica Parker.

În 2018, Sarah i-a spus lui Andy Cohen, gazda emisiunii Watch What Happens Live, că a avut inima zdrobită după ce Kim a declarat că nu a fost niciodată prietenă cu co-starurile ei.

Apoi, în 2019, Kim a închis orice posibilitate ca ea să reia rolul Samanthei.

În timpul unui interviu pentru The Observer, în 2019, ea a spus: „Am trecut de linia de sosire jucând-o pe Samantha Jones pentru că iubeam Sex And The City. A fost o binecuvântare din multe puncte de vedere, dar după al doilea film, mi-a fost suficient.
Nu puteam să înțeleg de ce nu m-ar înlocui pur și simplu cu o altă actriță în loc să piardă timpul cu hărțuirea. Nu înseamnă că nu.”

 
Sezonul 2, la start

 
 
Sezonul 2 al îndrăgitului serial este programat să aibă premiera pe 22 iunie 2023, pe HBO Max, și este format din 11 episoade.
În acea joi, telespectatorii pot viziona primele două episoade din sezonul 2.
Serialul este programat să lanseze un nou episod în fiecare joi, până când sezonul se încheie.
Înainte de anunțul oficial al HBO, directorii programului i-au tachinat pe fani legat de așteptările privind aventurile lui Carrie Bradshaw și revenirea bandei.
„A fost întotdeauna interesant să o interpretez pe Carrie. Să mă gândesc să o fac din nou și să fiu pe platourile de filmare mi-a făcut plăcere și m-am simțit foarte bine.”, a spus Sarah Jessica Parker, pentru Variety

Câștigătoarea premiului Emmy a mai sugerat că ea și showrunner-ul Michael Patrick King sunt în discuții pentru a reveni pentru un al doilea sezon.

Ea a explicat: „Michael și cu mine am vorbit acum două săptămâni și am spus: „OK, când vom vorbi despre asta? Pentru că există un calendar și nu vrei să lași să treacă prea mult timp.
Se simte că există un impuls. Trebuie doar să-și dea seama de programul tuturor. Există o încredere unică pe care o am în el, ca povestitor, scriitor și regizor, pe care nu am experimentat-o cu nimeni altcineva.”


Iată de la ce a pornit războiul dintre dive

 

Orice fan al Sex And The City știe că realitatea tristă este că relația din viața reală dintre Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall este mult diferită de cea a personajelor pe care ele le interpretează în serial.
În timp ce tensiunea dintre ele a existat, fără ca fanii să știe, cearta lor a atins punctul de fierbere în timpul lansării seriei And Just Like That.
Absența lui Cattrall a fost, cu siguranță, remarcată și, în ciuda unei noi grupe de personaje care încearcă să umple golul lăsat de lipsa prezenței Samanthei, au existat zvonuri cu privire la conflictul dintre aceasta și Sarah.

Cu toate acestea, istoria a ceea ce s-a întâmplat exact între Sarah și Kim este una învăluită în oarecare mister, mulți fani necunoscând adevărata amploare a conflictului dintre cele două dive.
 


Iată cronologia conflictului dintre cele două dive

 


Octombrie 2017: Kim Cattrall susține că ea și Sarah Jessica Parker nu au fost „niciodată prietene”

 
 

Acesta a fost comentariul care a început totul. Cattrall a dezvăluit într-un interviu din 2017, cu Piers Morgan, decizia ei de a nu se întoarce în franciză pentru un al treilea film, spunând că ea și Sarah Jessica Parker (SJP) au avut o „relație toxică” și că „ar fi putut fi mai drăguță”.
 
"Nu am fost niciodată prietene. Am fost colege și, în anumite privințe, acesta este un lucru foarte sănătos să ai o linie clară între viața și relația ta profesională și cea personală", a spus Cattrall.

Actrița, în vârstă de 66 de ani, a mai spus că decizia ei de a nu se întoarce în serial nu s-a datorat „pretențiilor de divă”, ci, mai degrabă unei decizii din viața ei de a „încheia un capitol și începe altul”.
 


Februarie 2018: Sarah Jessica Parker explică că a avut inima zdrobită după ce a auzit acuzația lui Kim Cattrall

 
 

Sarah Jessica Parker i-a spus prietenului ei Andy Cohen, în emisiunea sa Watch What Happens Live, că a avut inima zdrobită după ce a auzit-o pe Cattrall descriind relația lor drept „colegi de muncă”.

„Mi s-a părut cu adevărat supărător, pentru că așa, știi, nu este modul în care îmi amintesc experiența noastră. Așa că... este trist, dar sunt cam... nu știu, mereu cred că ceea ce ne leagă este această experiență unică. A fost o experiență profesională, dar a devenit personală pentru că a însemnat ani și ani din viața noastră. Sper că această explicație eclipsează orice s-a vorbit recent”, a adăugat actrița, care este și designer de pantofi.
 
 


Februarie 2018: Kim Cattrall o numește pe Sarah Jessica Parker „crudă”,  într-o postare pe rețelele sociale

 


În februarie 2018, Cattrall a folosit rețelele de socializare pentru a împărtăși ce a simțit cu adevărat cînd Sarah Jessica Parker i-a oferit condoleanțe după moartea fratelui ei.

„Nu am nevoie de dragostea sau sprijinul tău în acest moment tragic”, a scris Cattrall.
 
„Mama m-a întrebat astăzi: Când te va lăsa în pace acea @sarahjessicaparker, acea ipocrită? Totul este o amintire dureroasă a cât de crudă ai fost cu adevărat atunci și acum.
Lasă-mă să explic acest lucru FOARTE clar. (Dacă nu am făcut-o deja) Tu nu ești familia mea. Nu ești prietena mea. Așa că scriu pentru a-ți spune, pentru ultima oară, să nu mai exploatezi tragedia noastră pentru a-ți restabili personajul de fată drăguță”, mai scria Kim, la momentul respectiv, pe rețelele sociale.



Februarie 2018: Sarah Jessica Parker a negat totul și spune că nu a existat nicio luptă între ea și Kim, numind incidentul „complet fabricat”

 
 

Într-un interviu din 2018, pentru People Magazine, Parker a susținut că nu s-a certat niciodată cu Cattrall după discuția cu Piers Morgan din 2017.
„Nu am răspuns niciodată la conversația pe care Kim a avut-o cu Piers Morgan, în care a spus lucruri care au fost cu adevărat dureroase despre mine. Am avut această experiență și a fost uimitoare și nimic nu va fi niciodată ca ea. Nu a fost nicio luptă; a fost complet inventată, pentru că, de fapt, nu am răspuns niciodată. Și nu o voi face, pentru că ea trebuia să spună ceea ce trebuia să spună și acesta este privilegiul ei", a adăugat ea.
 
 


Ianuarie 2021: Sarah Jessica Parker a recunoscut, într-o postare pe Instagram, că i-a fost dor de Kim Cattrall?

 
 

Sarah Jessica Parker a făcut o postare pe Instagram pentru a anunța următorul capitol din Sex And The City, numit And Just Like That.
Un fan a comentat la postare: „Ma bucur să te revăd, dar ne va fi dor de Kim/Samantha”, la care ea a răspuns „Și noi o vom face. Am iubit-o atât de mult. X”.

Sarah Jessica Parker nu a clarificat niciodată dacă se referea la Samantha sau Kim în comentariul ei.
 

 
Februarie 2022: Sarah Jessica Parker a dezvăluit că lui Kim Cattrall nu i s-a cerut niciodată să joace 

 
 

Potrivit Variety, Sarah Jessica Parker a spus că lui Cattrall nu i s-a cerut niciodată să-și reia rolul din And Just Like That „pentru că a spus ceea ce a spus”, referindu-se evident la afirmațiile făcute anterior de Cattrall.
 
„După ce nu am făcut filmul și studioul nu a putut îndeplini ceea ce a vrut ea să facă, trebuie să o auzim și să ascultăm și ce era important pentru ea. Nu se potrivea cu ceea ce era important sau necesar pentru noi”, a explicat vedeta.
Parker a mai dezvăluit că nu ar fi de acord ca actrița Kim Cattrall să revină în serial cu rolul Samantha. „Nu cred că aș face-o, pentru că cred că există prea multă istorie publică a sentimentelor pe care ea le-a împărtășit”, a mai spus ea.
 
 


Mai 2022: Kim Cattrall susține că a spus un NU categoric

 
 

Într-un interviu exploziv pentru Variety, Cattrall a dezvăluit că nu a vizionat niciodată And Just Like That și a explicat motivul pentru care nu a revenit niciodată în serial.

„Nu mi s-a cerut niciodată să fac parte din distribuție.
Mi-am clarificat sentimentele după cel de-al treilea film posibil, așa că am aflat despre asta, la fel ca toți ceilalți – pe rețelele sociale”, a spus Cattrall. 

Ea a explicat, de asemenea, că noul film a fost practic al treilea Sex And The City, adăugând că „așa este creativ”. Potrivit lui Cattrall, jumătate din motivul ei pentru care ea a părăsit distribuția s-a datorat lipsei de creștere a personajului Samantha.

Cattrall a remarcat că povestea ei din cel de-al treilea film era că personajul va primi imagini explicite cu Brady, fiul minor al Mirandei.
Cattrall a spus că i se pare „ciudat” ca serialul să-și continue personajul sub forma asta și că este un „nu categoric” spus șansei de a se întoarce vreodată în distribuție.
 


Mai 2022: Sarah Jessica Parker a numit acuzațiile pe care Cattrall le-a făcut despre ea „foarte dureroase”

 
 
Vorbind la podcastul The Hollywood Reporter's Awards Chatter, Parker a clarificat acuzațiile pe care Cattrall i le-a adus, adevăratul motiv pentru care Cattrall nu a revenit în franciză și cum se simte, de fapt, în legătură cu situația.

„Este foarte greu să vorbesc despre situația cu Kim pentru că am fost atât de atentă și nu vreau să spun vreodată ceva neplăcut”, a spus ea.

Sarah Jessica Parker a explicat că actrița Kim Cattrall avea o listă de solicitări pe care dorea să le îndeplinească Warner Bros și, deoarece cele două părți nu au putut ajunge la o rezoluție comună cu privire la aceste solicitări, filmul nu a fost niciodată realizat.
 
„Nu s-au simțit confortabil să se întâlnească acolo unde voia ea să se întâlnească și așa că nu am făcut filmul pentru că nu am vrut să-l facem fără Kim. Studioul nu avea de gând să o facă, așa că proiectul s-a prăbușit. Nu a fost că ea a spus NU filmului, ci studioul a spus NU filmului, ceea ce, știți, se întâmplă uneori”, a explicat Parker.

Parker a reiterat și de ce nu i s-a cerut lui Cattrall să o interpreteze pe Samantha în Sex And The City.

„Nu i-am cerut să facă parte din distribuție pentru că a spus clar că nu a fost ceva ce vrea să continue și nu se mai simțea confortabil, așa că nu ne-a trecut prin minte. Trebuie să asculți pe cineva și dacă vorbește public despre ceva și nu sugerează că este un loc în care își dorește să fie, sau un personaj pe care vrea să-l joace, sau un mediu în care vrea să fie, ajungi la o vârstă în care spui: Ei bine, asta e!”, a mai spus vedeta

Parker a atins, de asemenea, și subiectul acuzațiilor pe care Cattrall le făcuse, care susțineau că Parker nu a fost drăguță cu ea pe platoul de filmare.

„Mi-am petrecut mulți ani muncind din greu pentru a fi întotdeauna decentă cu toată lumea de pe platou, pentru a avea grijă de oameni, pentru a fi responsabilă față de oameni și pentru oameni, atât angajatorii mei, cât și oamenii de care simt că sunt responsabilă, ca producător al serialului.
Și pur și simplu nu există nimeni altcineva care să fi vorbit vreodată despre mine în acest fel, așa că este foarte dureros", a adăugat vedeta.

Parker a remarcat că nu există nicio ceartă între ea și Cattrall, ci doar „o persoană care vorbește”.
 


Noiembrie 2022: Cattrall face aluzie la „toleranță” pe platoul Sex and the City

 
 
 
Apărând la Glamour Women of the Year Awards, Cattrall a primit distincția Screen Icon, în cadrul ceremoniei, și și-a folosit discursul de acceptare a premiului ca o oportunitate pentru a sugera job-uri anterioare în care i-a fost dificil.

„Asta se întâmplă atunci când mergi unde ești sărbătorit și nu unde ești tolerat”, a spus Kim audienței.

Cu toate acestea, acest discurs a fost primit cu oarecare reținere de către fani. Unii i-au lăudat curajul, promițând să o iubească mereu pe actriță, alții au contestat criticile ei publice continue asupra spectacolului și a oamenilor care au lucrat la el.
 
 


Mai 2023: Apar primele zvonuri despre revenirea lui Kim Cattrall 

 
 

În mai 2023 au apărut informații potrivit cărora Kim Cattrall își va relua rolul Samantha Jones în sezonul doi din And Just Like That...
 
Potrivit surselor, Cattrall a filmat doar o scenă și nu a interacționat și nu a vorbit cu niciuna dintre vedete. În scenă, Samantha (care s-a mutat la Londra) are o conversație telefonică cu Carrie Bradshaw. Nu este mult, dar cu siguranță este ceva. Este mai mult decât nimic.
2 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod