Johnny Depp, copleșit de emoții, la Festivalul de la Cannes. Celebrul actor urmează să vină și în România

Actorul Johnny Depp a fost vizibil emoționat de faptul că noul său film, “Jeanne du Barry”, a fost ovaționat timp de sapte minute la Festivalul de Film de la Cannes. Celebrul actor urmează să vină și în România!
Filmul “Jeanne du Barry”, cel care s-a bucurat de succes la Cannes, pe 16 mai, fapt ce l-a emoționat pe Johnny Deep, a fost filmat în 2022, într-o perioadă dificilă din viața actorului, exact când se derula procesul cu fosta sa soție, Amber Heard. 

Filmul, realizat în limba franceză, “Jeanne du Barry”, regizat de Maiwenn, a fost ales, în mod controversat, pentru a deschide festivalul din acest an, iar faptul că publicul l-a aplaudat intens l-a emoționat teribil pe Johnny Depp. 
   
Festivalul de la Cannes, deschis cu filmul lui Deep
 

Reacțiile față de decizia regizorului de la Cannes, Thierry Fremaux, de a deschide festivalul cu filmul lui Depp, au fost diverse, majoritatea aducând ca argument contraacuzațiile aduse împotriva actorului de către fosta lui soție, Amber Heard, în mult mediatizatul process din 2022.
 
Într-un final, Depp a câștigat procesul, instanța constatând că Heard l-a defăimat când a afirmat că actorul a abuzat-o.
“Știm un singur lucru, ceea ce a decis sistemul de justiție și cred că Depp a câștigat procesul”, a spus Fremaux, ca răspuns la criticile primite după ce a decis ca filmul “Jeanne du Barry” să deschidă festivalul de la Cannes.


Și regizorul filmului a avut ceva probleme


 
“Jeanne Du Barry” ilustrează povestea amantei regelui Ludovic al XV-lea, Jeanne Vaubernier, iar regizorul filmului, Maiwenn Le Besco - care face și ea parte din distribuție - a fost și ea implicată într-un scandal, după ce a recunoscut că a agresat un jurnalist.
 
Editorul-șef al revistei Mediapart, Edwy Plenel, a depus, pe 7 martie, o plângere la poliție, pe numele lui Maiween, în care o acuză pe aceasta că l-a scuipat, în timp ce el lua masa la un restaurant.
 
“Nu o cunosc pe Maiwenn, n-am întâlnit-o niciodată.
Aș fi fost incapabil să o recunosc. Această agresiune a provocat mai multă stupoare decât orice altceva”, a declarat Plenel, potrivit Variety, referindu-se la incidental cu pricina.
 


Din 2018, Depp, într-un con de umbră

 
 
Depp nu a mai fost distribuit într-un film important, din SUA, încă din 2018, când a început procesul în care fosta sa soție Amber îl acuza de violență, potrivit The Sun.
„Johnny Depp plânge, la Cannes2023, în vreme ce este ovaționat, în picioare, timp de șapte minute, la premiera filmului Jeanne du Barry.” a scris Ramin Setoodeh, redactor-șef al Variety, despre evenimentul de pe Riviera Franceză, postând, pe Twitter, și un videoclip.
 


Johnny Depp, în România

 
Celebrul actor urmează să vină și în România, unde va susține un concert cu trupa The Hollywood Vampires.
 
Anul acesta aveți ocazia să îl vedeti live pe Johnny Depp, alături de Alice Cooper, Joe Perry si Tommy Henriksen (The Hollywood Vampires), în concertul de la Romexpo, București, România.
Evenimentul va avea loc în aer liber, pe data de 8 iunie 2023. 
Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires pot fi cumpărate de pe iaBilet și pot fi plătite în șase rate, folosind toate cardurile de credit existente pe piață.
 
Bilete pentru eveniment se regăsesc aici.



The Hollywood Vampires, formația denumită după un club de… băutori

 

The Hollywood Vampires este un supergrup ale cărui baze au fost puse de Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry. Formația a fost înființată cu scopul de a aduce un tribut tuturor artiștilor rock ce au murit din cauza exceselor.
De fapt, numele formației este preluat de la clubul de băutori 'The Hollywood Vampires', ale cărui baze au fost puse de Cooper, în anii '70. La momentul respectiv, din club făceau parte artiști precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz.


Două albume, în colaborare cu artiști de renume

 

Până acum, formația The Hollywood Vampires a lansat două albume la care au colaborat cu artisti de renume, precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.
 
În prezent, celor trei membri fondatori li s-a adaugat și Tommy Henriksen, basistul lui Alice Cooper.
De-a lungul timpului, membrii The Hollywood Vampires au urcat pe scena alături de artiști precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii de la Guns n' Roses), Brad Whitford (de laAerosmith) sau Robert DeLeo (de la Stone Temple Pilots).
 
 
25 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod