Jessica Alba dezvăluie secretul succesului căsniciei ei de 15 ani cu Cash Warren

Jessica Alba este cu Cash Warren de aproape 20 de ani și sunt căsătoriți de 15.
Actrița din Into The Blue împărtășește câteva dintre secretele unei relații de lungă durată, după ce s-a întâlnit cu alesul ei acum peste 19 ani și s-au căsătorit patru ani mai târziu.
 


Conversația deschisă să fie cheia?

 

Vedeta de la Hollywood, în vârstă de 42 de ani - care  are trei copii:  Honor, 15 ani, pe Haven, 12 ani și pe Hayes, cinci ani, împreună cu soțul ei - a declarat pentru Entertainment Tonight că tot secretul relației lor se rezumă la o conversație deschisă.

„Cred că uneori este peste nivelul normal de comunicare, alteori este sub. Uneori este: Am nevoie de spațiul meu, voi vorbi cu tine mai târziu. Când voi avea nevoie de tine, voi spune: Mi-e dor de tine, te vei întoarce? Este vorba despre a comunica mereu cum te simți”, a spus ea în timp ce își promova noua emisiune TV Honest Renovations.
Alba a mai spus că, uneori, ea și soțul ei „văd lucrurile altfel”, dar „doar vorbesc despre asta și mereu ajungem la o soluție”.
Ea a mai adăugat: „Suntem oameni raționali... Știm despre compromis. Este o artă”.
 


Cash recunoaște că dragostea nu este mereu ușoară

 

La rândul său, Cash a recunoscut, recent, că dragostea lor nu este întotdeauna ușoară.
Producătorul, în vârstă de 44 de ani, a recunoscut că relația lor trece prin diverse „cicluri”.
În timpul unei apariții la podcastul Whine Down, Cash a împărtășit: „Pot trece luni de zile când nu mai ai decât foarte puțină energie.
Doar să ai răbdare și să știi că în cele din urmă începe să revină. Trecând prin câteva dintre aceste cicluri, nu mai devin la fel de nervos când te îndepărtezi sau îți lipsește energia”.
 


Cash dezvăluie cum își rezolvă ei problemele 

 

Cash și Jessica
 au dezvoltat o înțelegere foarte bună unul față de celălalt, de-a lungul timpului.
Producătorul a explicat că el și soția sa au moduri diferite de a-și rezolva problemele.
El a spus: „Când trecem prin momente dificile, fie ne dăm unul altuia spațiul de care avem nevoie, fie discutăm, poate ieșim într-o seară la o întâlnire romantică. Încerci să faci lucruri pentru a-l recupera pe celălalt. Din fericire, am un partener care se află mereu acolo”.


Cash Warren, despre cum a depășit el gelozia



Warren a dezvăluit, de asemenea, că el și Alba au avut dificultăți, timp de „patru ani”, în relația lor, din cauza geloziei sale.
El a mărturisit că atunci când „au început să se întâlnească” el „era foarte gelos pe alți bărbați și pe atenția pe care ea o primea de la alți bărbați”.
Warren a mai adăugat: „Nu mă făcea să mă simt bine.
Am fost întotdeauna o persoană destul de încrezătoare... Dar atunci eram gelos tot timpul”.
Invidia i-a determinat să se despartă pentru scurt timp.
“Ne-am despărțit. Și în timpul acela am sperat doar să fim din nou vreodată împreună - mi-am făcut o promisiune pentru a canaliza asta - gelozia - într-un mod diferit, într-un mod mai productiv", a spus Warren care acum este tatăl celor trei copii ai Jessicăi Alba.  
În ceea ce privește cheia uniunii lor îndelungate și de succes, Warren a vorbit despre evoluția relației lor de-a lungul anilor și a ținut să sublinieze a avut răbdare.
„Când începeți să vă întâlniți pentru prima dată și sunteți împreună și începe o ceartă, vă împăcați imediat. Și apoi, cu timpul, intri într-o ceartă, și te reconciliezi abia câteva zile mai târziu”, a spus Warren.
Acum, Warren se consideră „cel mai mare suporter” al Jessicăi Alba.
„Am încercat să fiu un coechipier bun în acest sens. Nu mă interesează lumina reflectoarelor” a insistat el. „Nu sunt o vedetă, nu sunt o celebritate, nu sunt actor, nu mi-am dorit niciodată să fiu actor.
O las să-și facă treaba și m-am simțit mai confortabil cu asta de-a lungul anilor”.
 

 
A încurajat-o să-și susțină pasiunea


Pentru a-și susține cel mai bine soția, el a declarat că a încurajat-o mereu pe Alba să-și urmeze pasiunea și cariera și să nu „face sacrificii”.
Warren a mai precizat că i-a spus soției sale să nu „se simtă rău că a lăsat copiii săptămâna aceasta sau săptămâna aceea”, pentru că „în cele din urmă, ei vor crește și vor uita faptul că ai fost plecat pentru aceste trei zile sau aceste cinci. zile. Trăim, iertăm, uităm”, a subliniat el.
 


Cum s-au cunoscut

 
 
Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare al peliculrei Fantastic Four, în 2004, unde Alba a jucat rolul Sue Storm, iar Warren lucra ca asistent de regie.

 
Viață modestă, înainte de a cunoaște faima

 

Starul din Good Luck Chuck a explicat, anterior, că vrea ca copiii ei să „rămînă cu picioarele pe pământ”, în timp ce reflecta asupra propriei ei educații, înainte de a cunoaște faima.
 
Ea a declarat pentru revista People: „Am crescut cu părinți care lucrau în câte trei locuri de muncă și trăiau de la un salariu la altul.
Am început să joc de la o vârstă fragedă, așa că, probabil, că am o înțelegere și o viziune diferită de cea a multor oameni, din circumstanța mea, în privința a ceea ce înseamnă să te lupți și cum vrei să fii tratat dacă ai fost vreodată în această circumstanță. Întotdeauna îmi doresc ca copiii mei să aibă picioarele pe pământ și să înțeleagă că pot face ceva în privința asta – și să nu ia niciodată nimic de bun”.
 
25 August 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod