Jason Momoa, aniversare inedită cu... zapadă, în august. Actorul dezvăluie despre copiii pe care îi are cu fosta sa soție, Lisa Bonet: Suntem o familie

Actorul Jason Momoa tocmai ce a împlinit 44 de ani și a fost super încântat să aibă parte de zăpadă de ziua lui.
Momoa a primit, de ziua lui, anul acesta, pe 1 august, un cadou de la Mama Natură: zăpadă. 

 
44 de ani, sărbătoriți cu… zăpadă

 

Starul din Game of Thrones a sărbătorit împlinirea a 44 de ani cu o ninsoare. Într-un videoclip postat pe Instagram, Momoa a filmat zăpada care cădea din cer, în timp ce el mergea spre o cadă cu hidromasaj.

„La mulți ani pentru mine”, a spus el în filmare, ținând în mână o sticlă de apă Mananalu – o companie pe care el a fondat-o – în timp ce admira priveliștea.


„Ce naiba se întâmplă”, a întrebat Momoa, retoric, în timp ce ieșea afară. Apoi a rotit camera video pentru a le arăta fanilor săi o punte acoperită cu zăpadă și copacii din fața lui.

El și prietenii lui, care se aud pe fundal, au părut să râdă în timp ce actorul din Fast X – care a tremurat, dar avea un zâmbet larg pe față – a coborât în jacuzzi.

„Uită-te la asta, 1 august. Niciodată în viața mea – 44 de ani – n-am intrat vreodată într-o cadă cu hidromasaj și afară să ningă”, a spus el. 
Momoa a scos un țipăt înainte de a lua o înghițitură din băutură: „Salut tuturor, vă iubesc!”.


Aniversare în Noua Zeelandă

 

Momoa și-a petrecut ziua de naștere în Noua Zeelandă. Într-o altă postare, legată tot de ziua lui de naștere, Momoa a împărtășit vederi ale munților cu zăpadă.
„Unul dintre locurile mele preferate de pe Pământ, Insula de Sud, Noua Zeelandă”, a spus Momoa. 
Acest lucru vine la doar câteva zile după ce cea de-a 35-a ediție a Săptămânii anuale a rechinilor a fost încheiată de Discovery Channel, și pe care Momoa a găzduit-o anul acesta. El a spus anterior, potrivit People, că „a implorat să o facă de ceva vreme.
Am încercat să o facem, probabil, din 2018”.
Până în acest an, programul lui Momoa nu i-a permis să-și asume acest rol de vis, așa că el a spus că este recunoscător că „ar putea strânge” înregistrările în Noua Zeelandă, pe fondul producției pentru viitorul său serial Apple TV+ Chief of War.
Pe lângă interesul său pentru subiectul legat de Aquaman, el a mai spus: „aceasta este pasiunea mea originală”. 
Momoa a studiat biologia marină și fauna sălbatică la facultate, înainte de a continua cu actoria.
„Acest lucru se întoarce la ceva ce mi-am dorit să fac toată viața”, a mai spus Momoa.
El a mai dezvăluit că a urmărit săptămâna rechinilor crescând și a dus tradiția mai departe cu copiii săi.
„Este un lucru distractiv pe care îl pot împărtăși cu ei și învăț și eu cu ei”, a spus Momoa, care este tatăl a doi copii:  fiica sa, Lola Iolani, în vârstă de 16 ani, și fiul său, Nakoa-Wolf, în vârstă de 14 ani, ambii cu fosta sa soție, Lisa Bonet.

Joseph Jason Namakaeha Momoa este un actor american și model, cel mai bine cunoscut pentru rolul Ronon Dex din Stargate Atlantis, cât și pentru rolul Khal Drogo din serialul HBO Urzeala Tronurilor.


Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit, dar vor fi întotdeauna o familie

 

Fostul cuplu, format din Jason Momoa și actrița americană Lisa Bonet, născută din tată afro-american și mamă de origine evreică, a început să se întâlnească în 2005, după ce s-au cunoscut întâmplător.
Doi ani mai târziu, Momoa și Bonet au avut primul copil împreună, o fiică, Lola Iolani, în iulie 2007. Al doilea copil al cuplului, fiul lor, Nakoa-Wolf, s-a născut în anul următor. 
Bonet mai are o fiică, Zoë Isabella Kravitz, cu fostul ei soț Lenny Kravitz.
În ambele sarcini, Bonet și Momoa au decis să nu afle sexul bebelușului, lăsând surpriza până la naștere.
Bonet a explicat decizia, spunând: „Îmi place misterul. Acesta adaugă o cu totul altă componentă la sfârșit”.
 


Căsătorie în secret, în 2017

 
 
Doisprezece ani mai târziu, și după ce au avut doi copii, cuplul s-a căsătorit în secret în octombrie 2017. 
„Forma ei supremă de artă este să fie o mamă fenomenală”, a spus Momoa despre soția sa de atunci. Vorbind despre copiii săi, el a adăugat: „este dragoste adevărată. Să-i vezi crescând, să înveți de la ei, să-i înveți… este cel mai grozav lucru din lume”.
 


După cinci ani de mariaj au divorțat
 

 
După cinci ani de căsătorie, cuplul și-a anunțat, însă, despărțirea în ianuarie 2022. Însă, la doar o lună după divorț, Momoa a participat la premiera The Batman, la New York, pentru a fi alături de fiica lui Bonet, Zoë Isabella, care a jucat în acest film. De altfel, Momoa și Zoe au avut întotdeauna o legătură specială, iar fata s-a referit, frecvent, de-a lungul anilor, la actorul din Slumberland numindu-l „tata-urs”.
 
Totuși, apariția lui la premiera filmului The Batman a stârnit speculații că el și Bonet ar mai da o nouă șansă relației lor. În timpul unui interviu pentru Access Hollywood, pe covorul roșu, actorul a clarificat lucrurile. "Nu suntem din nou împreună. Suntem o familie", a spus el înainte de a adăuga, "avem doi copii frumoși împreună".

Iată tot ce trebuie să știi despre copiii lui Jason Momoa și Lisa Bonet.
 


Lola Momoa l-a învățat să fie tată de fată

 

Pe 21 iulie 2007, Momoa și Bonet și-au întâmpinat primul lor copil împreună, pe fiica lor Lola Iolani Momoa. Actorul din Game of Thrones, care este hawaian, a vrut să-și onoreze rădăcinile cu al doilea nume, Iolani, care înseamnă „șoim regal”.
Vorbind cu Esquire, în 2019, el a spus că aproape a ratat nașterea fetei.
Actorul se afla în Canada la o filmarea, când lui Bonet i s-a declanșat travaliul mai devreme decât era termenul stabilit de medic. „Am ratat vreo șaptezeci de apeluri. Și m-am trezit și m-am speriat”, mărturisit Momoa. Din fericire, a reușit să obțină ultimul loc într-un zbor spre casă.
„Am reușit la timp”, și-a amintit el, adăugând: „Am avut aproximativ două ore cu soția mea Lisa, în cadă, și s-a născut fetița mea”.

Într-un interviu din 2020, pentru Men's Health, starul din Aquaman a vorbit mai mult despre ce înseamnă a fi tată de fată, spunând că a plâns când Lola a împlinit 13 ani și admițând că îl sperie doar gândul că, în cele din urmă, aceasta va ieși, la un moment dat, la întâlniri cu băieți.
„Nu o să mă descurc bine. Voi urî momentul, dacă văd că aduce acasă niște băieți răi.”
 


Momoa, despre Zoe Kravitz: Fiica mea este atât de talentată și iubitoare

 

El a vorbit, de asemenea, și despre fiica sa vitregă, Zoë, și despre admirația lui pentru ea, spunând: „Sper și mă rog pentru ea. Fiica mea este atât de talentată, iubitoare, deschisă și apropiată de familia ei”. 
De altfel, dovadă că familia este unită, Lola și fratele ei Nakoa-Wolf s-au alăturat chiar tatălui lor la premiera Batman, la New York, în 2022, pentru a o susține pe sora lor mai mare Zoë Kravitz, care juca în acest film.
Mai recent, Momoa a dezvăluit și că fiica sa Lola este o mare fană a sitcom-urilor: „Fiicei mele îi place foarte mult Friends. Este o experiență pentru mine să urmăresc, din nou, ceea ce, probabil, am văzut când eram copil, acum că fiicei mele îi place acest spectacol”.
 


Momoa, despre modul deschis în care își educă băiatul

 
Momoa și Bonet și-au întâmpinat cel de-al doilea copil, un fiu, pe 15 decembrie 2008.
Cuplul și-a numit băiețelul Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa, a.k.a. Wolfie.

Așa cum a făcut și cu fiica sa, Momoa a ales un nume reprezentativ al culturii sale hawaiene. Nakoa înseamnă „războinic”, în timp ce primul său nume, Manakauapo, se referă la condițiile meteorologice întunecate și ploioase când s-a născut. Al doilea nume al său, Namakaeha, este și al doilea nume al lui Momoa.

Într-un interviu pentru InStyle, Momoa a vorbit despre modul în care l-a influențat pe el faptul că a crescut fără un tată acasă și cum și-a modelat el, mai târziu, propria educație parentală. „Nu știam ce este nevoie pentru a fi tată”, a spus el. „Și nu vreau să-i spun fiului meu doar: „Pentru că așa am spus eu”. Îmi doresc foarte mult să mă conectez cu el și vreau să fiu vulnerabil și deschis.”

Mai recent, Momoa a jucat în filmul Dune, alături de actorii Timothée Chalamet, Oscar Isaac și Josh Brolin. El s-a folosit de acest rol pentru a trimite un mesaj dulce fiului său.
În film, discutând cu IndieWire, el a vorbit și despre cum a trebuit să facă antrenament de arte marțiale pentru scenele sale de acțiune, inclusiv pentru Kali. „Nu am învățat niciodată asta”, a spus el, adăugând: „Fiul meu face asta”.

Actorul a continuat: „Există cu siguranță aceste momente intime în care îi fac semn fiului meu. Aceasta este o mișcare Kali, în care îți pui mâna pe inimă și o pui pe cap. Asta este pentru Timothée în film, dar asta este pentru mine și pentru fiul meu din viața reală.”
 
Sursa foto: Instagram și Hepta
2 August 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod