Istoricul amorurilor lui Gwyneth Paltrow - Pe listă sunt Brad Pitt, Ben Affleck și alte nume celebre

Actriță câștigătoare a Oscarului, Gwyneth Paltrow este acum căsătorită cu Brad Falchuk, cu care s-a căsătorit în anul 2018. Însă istoricul amorurilor lui Gwyneth Paltrow conține numai nume celebre.
Gwyneth s-a întâlnit, de-a lungul timpului, cu unii dintre cei mai eligibili burlaci de la Hollywood, începând cu prima ei poveste de dragoste, cunoscută publicului, cu actorul Donovan Leitch Jr. în 1993. Însă istoricul amorurilor lui Gwyneth Paltrow  conține numai nume celebre.
 


Istoricul amorurilor lui Paltrow conține numai nume celebre



În decembrie 2022, Paltrow – care s-a întâlnit cu Ben Affleck, s-a logodit cu Brad Pitt și s-a căsătorit cu Chris Martin de la Coldplay – a vorbit despre relația ei cu foștii ei în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram Story, dezvăluind că este în relații bune cu foștii parteneri. Istoricul amorurilor lui Gwyneth Paltrow este de top și conține numai nume celebre.

"Cred cu adevărat în decuplarea conștientă. Când petreci timp semnificativ cu cineva, este frumos să se transforme în prietenie. Nu vreau să am sânge rău cu nimeni, niciodată (dacă mă pot abține)", a scris actrița care deține site-ul https://goop.com/. 

Cea mai notabilă „decuplare conștientă” a ei este cu fostul soț Martin, cu care are doi copii: o fiică, Apple, și un fiu, Moise, și despre care vorbește adesea, referindu-se la relația de prietenie dintre ei, în ciuda divorțului.

„Cred că Chris și cu mine eram meniți să fim împreună și să avem copiii noștri. Dar relația noastră este mult mai bună așa: prieteni și părinți despărțiți care împart custodia copiilor”, a spus Paltrow în 2019. 

Pitt și Paltrow și-au reevaluat, recent, în 2022, prietenia. Pitt a spus că „este minunat” să o ai pe Paltrow „ca prieten acum”, la care Paltrow a răspuns: „Este”.

În aceste zile, Paltrow se bucură de dragostea ei cu soțul Brad Falchuk. În 2021, Paltrow l-a numit pe creatorul Glee „un bărbat atât de special și uimitor”.

Iată un istoric al amorurilor lui Gwyneth Paltrow.
 


Donovan Leitch Jr.
 

 
Paltrow a avut o relație cu actorul Donovan Leitch Jr. — fiul cântărețului „Mellow Yellow”, Donovan Leitch — din 1993 până în 1995.
Cei doi s-au revăzut în septembrie 2013, când s-au sărutat prietenește, pe buze, la un meci de baseball al echipei Dodgers, în Los Angeles.
La acea vreme, Paltrow era, încă, căsătorită cu fostul ei soț, Chris Martin, când a avut loc sărutul prietenesc cu Leitch Jr. Ea a declarat, pentru Daily Mail, în martie 2014, că sărutul a fost „pur” platonic.

"Tocmai îmi luam la revedere de la ea. A fost un gest nevinovat. Stăteam în loja proprietarului, în fața a 30.000 de oameni, iar cei doi copii ai ei erau chiar lângă noi. Nu este acesta este tocmai decorul pentru o legătură secretă,” a explicat, ulterior, actorul Donovan Leitch Jr., pentru presă.
 


Robert Sean Leonard
 

 
S-a zvonit că Paltrow s-a întâlnit, timp de un an, la începutul anilor '90, și cu actorul Robert Sean Leonard, care l-a interpretat pe Neil Perry în filmul din 1989 Dead Poets Society. Potrivit E! Știri, fostul cuplu și-a păstrat relația foarte privată.

Leonard a vorbit pe scurt despre timpul petrecut cu Paltrow în 1998, spunând, pentru New York Post, că despărțirea lor a fost „cea mai amuzantă despărțire pe care am avut-o vreodată”.

„Eram în apartamentul ei, ne-am gândit că nu ar trebui să ne mai vedem și, în cinci minute, ea a spus: „Știi de cine ți-ar plăcea? Am această prietenă”... Gwyneth a făcut pe pețitoarea, dar este o prietenă grozavă”, a spus el.
 


Brad Pitt

 
 
Paltrow și Brad Pitt s-au întâlnit între 1994 și 1997, dar au renunțat la relația lor la doar câteva luni după ce s-au logodit. Erau, așa cum a spus Paltrow pentru Vogue, „un cuplu foarte bine din anii ’90”.

Actorii s-au cunoscut în timp ce filmau Seven, în 1994, și au început să se întâlnească la scurt timp după aceea.
 „Am știut imediat”, a mărturisit, mai târziu, Pitt, pentru site-ul Rolling Stone, recunoscând că s-a îndrăgostit de Paltrow pe platoul de filmare. "Am ajuns la trei metri de ea și am devenit prost. Nu am putut vorbi", a mai spus el.

Între timp, Paltrow a spus că bănuia nimic, referitor la sentimentele lui Pitt.
"N-aveam idee. Am crezut că este pur și simplu prietenos. Și apoi am început să mă îndrăgostesc de el ", a spus actrița, pentru Los Angeles Times.

S-au întâlnit timp de doi ani înainte ca Pitt să o fi cerut în căsătorie, în timp ce filma Seven Years in Tibet, în Argentina, în decembrie 1996. La șase luni după ce și-au anunțat logodna, cuplul de aur de la Hollywood a șocat fanii cu despărțirea lor.

"Cred că eram copil și nu eram pregătită. Era prea bun pentru mine", a spus vedeta Country Strong în timpul unei apariții din 2015 la The Howard Stern Show. „Sincer cred că eram prea tânără și nu știam ce fac.”, a mai precizat Paltrow.

Paltrow a remarcat în 2020 că ea și Pitt nu sunt certați. În iunie 2022, foștii prieteni s-au reunit pentru un interviu pe site-ul ei - Goop, când Pitt a spus că „este minunat” să o ai pe Paltrow „ca prietenă acum”, la care Paltrow a răspuns: „Este”.

 
Ben Affleck

 
 
Relația dintre Gwyneth Paltrow și Ben Affleck a început după ce s-au întâlnit la o petrecere găzduită de mogulul cinematografiei Harvey Weinstein, la sfârșitul anilor '90. Fostul cuplu s-a întâlnit anterior între 1997 și 2000, timp în care au jucat împreună în Shakespeare in Love din 1998 și Bounce din 2000.

Cuplul și-a împărtășit rapid sentimentele, dar și un ascuțit simț al umorului – însă relația lor a avut și cota ei de suișuri și coborâșuri. În interviul din 2015 cu Howard Stern, Paltrow a spus că întâlnirea cu Affleck a fost distractivă, dar părinții ei nu au fost de acord cu relația.

„Este super intelligent, foarte talentat și este amuzant. Dar el nu era în cel mai bun moment din viață pentru a avea o iubită”, a spus ea la acea vreme. Totuși, ei se bucurau, în mod clar, unul de compania celuilalt.

 Gwyneth Paltrow spune că Ben Affleck a fost „excelent din punct de vedere tehnic” în pat – deși Brad Pitt era mai romantic
Perechea s-a despărțit în 1999, dar s-a reunit pentru scurt timp înainte de a pune capăt în cele din urmă lucrurilor, în 2000.
Proprietara site-ului GOOP și Affleck rămân totuși prieteni. „Îmi place de el. Încă sunt prietenă cu el”, i-a spus ea lui Stern. 
În mai 2022, Paltrow a reflectat asupra relațiilor ei anterioare atât cu Pitt, cât și cu Affleck, în timpul apariției ei la podcastul Call Her Daddy. Gazda, Alex Cooper, i-a pus o serie de întrebări simple, inclusiv care dintre cei doi era mai bine în pat.

„Cu Brad aveam o chimie extraordinară, dragostea vieții mele, la vremea aceea, și, apoi, Ben era excelent, din punct de vedere tehnic”, a râs Paltrow înainte de a adăuga: „Nu pot să cred că fiica mea ascultă asta! "
 


Luke Wilson

 

Paltrow a jucat alături de actorul Luke Wilson în filmul The Royal Tenenbaums, din 2001. Cei doi s-au întâlnit timp de un an după ce s-au reîntâlnit pe platourile de filmare. Deși se cunosc puține detalii despre relația lor, Paltrow a descris bărbatul ideal, la Harper's Bazaar, în momentul în care se zvonea că se întâlnea cu Wilson.

"Este înalt și slab, dar musculos, pentru a începe cu superficialul. Un domn", a spus ea în interviul din 2001 pentru presa. "Cineva care este bine educat, amuzant, spiritual, artistic și are multă integritate. Nu trebuie să capteze toată atenția din cameră. Și să știe să sărute bine.", a completat ea.
 

 
Chris Martin

 

Gwyneth Paltrow și Chris Martin au fost căsătoriți mai bine de 10 ani, înainte de a anunța că se „decuplau în mod conștient”, în 2014. Perechea s-a întâlnit pentru prima dată în 2002, în culise, la unul dintre concertele lui Martin cu trupa Coldplay.

Au început să se întâlnească mai des și, un an mai târziu, în decembrie 20023, s-au căsătorit. De-a lungul căsniciei lor, lungă de un deceniu, Paltrow și Martin au avut doi copii, o fiică, Apple, născută în mai 2004, și un fiu, Moses, născut în aprilie 2006.

În martie 2014, Paltrow și Martin și-au șocat fanii când au anunțat că se despart, într-o postare pe site-ul Goop intitulată „Decuplarea conștientă”.
În aprilie 2015, perechea era deja separată iar divorțul a fost finalizat.

În ciuda despărțirii lor, Paltrow și Martin continuă să-și îndeplinească rolul de părinți pentru Apple și Moses. În plus, fondatoarea Goop și solistul Coldplay au rămas prieteni apropiați.

„Cred că Chris și cu mine eram meniți să fim împreună și să avem copiii noștri”, a spus Paltrow în 2019. „Dar relația noastră este mult mai bună așa: prieteni și părinți”.
 


Brad Falchuk

 
 
Paltrow și soțul ei Brad Falchuk s-au întâlnit pentru prima dată în 2010, în timpul apariției actriței în rolul de profesor suplinitor, Holly Holliday,  în serialul de comedie muzicală de succes Glee. La acea vreme, Paltrow era căsătorită cu Martin, iar co-creatorul Glee era căsătorit cu producătorul Suzanne Bukinik.

După ce s-au despărțit de partenerii lor, Paltrow și Falchuck au început să se întâlnească, în liniște, în august 2014. Aproximativ un an mai târziu, Paltrow și Falchuk și-au făcut publică relația, la petrecerea de 50 de ani a prietenului și co-star-ului actriței, Robert Downey Jr., în aprilie 2015.

Perechea s-a logodit, apoi, în secret, în 2017, înainte de a se căsători în 2018, Paltrow  declarând, pentru People, că a considerat nunta lor ca fiind prima ei nuntă. După ce s-au căsătorit, au zburat în Maldive pentru a se bucura de o lună de miere, în 2019.

"Îmi ador soțul. Este genial și profund amabil ", a spus Paltrow despre Falchuk în timpul unui interviu din septembrie 2019 pentru InStyle. "Și el mă susține și mă încurajează în cele mai bune moduri. Îmi place foarte mult să fiu căsătorită. E distractiv.", a mărturisit Paltrow.

În 2021, Paltrow l-a numit pe Falchuk „un bărbat atât de special și uimitor”. De atunci, ea a continuat să scrie omagii dulci soțului ei (care nu este activ pe Instagram).

9 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod