Ipoteză şocantă: Cântăreaţa Christina Grimmie, ucisă de un fost iubit?

Cântăreaţa americană cu origini româneşti Christina Grimmie a fost ucisă de un individ din Florida. Potrivit presei, acesta și-a planificat crima.
Christina Grimmie, în vârstă de 22 de ani, fostă concurentă a emisiunii ”The Voice”, a murit după ce a fost împuşcată în cap la finalul unui concert pe care l-a susţinut, vineri, în Orlando. Cântăreaţa dădea autografe fanilor în momentul în care suspectul s-a apropiat de ea și a împușcat-o. Acesta a fost imobilizat pentru scurt timp de fratele Christinei, dar a reușit să scape și ulterior s-a sinucis.

Grimmie a fost transportată la spital în condiţie critică, dar a murit ulterior, au declarat reprezentanţii Poliţiei din Orlando.

Ucigașul este un bărbat de 27 de ani din Florida. Poliția a dat publicității fotografia lui și a anunțat că se numește Kevin James Loibl, cu domiciliul în orașul St. Petersburg, Florida, relatează cotidianul britanic Daily Mail.


Vestea morţii tragice a dat naştere mai multor speculaţii pe reţelele de socializare, unde s-au vehiculat mai multe variante, de la unele premoniţii care pot fi interpretate din ultimele postările ale artistei pe Twitter, până la identitatea ucigaşului.

Conform site-ului posade.com, pe internet circulă o informaţie potrivit căreia individul ar fi un fost iubit al tinerei. Familia Christinei nu a făcut niciun anunţ pe această temă, dar anchetatorii spun că nu sunt indicii că victima l-ar fi cunoscut.

Poliţia a relatat că bărbatul venise cu mașina din orașul natal și se pare că era pregătit să o ucidă pe Christina. Autoritățile i-au cercetat telefonul mobil și computerul personal în căutarea unui motiv pentru comiterea asasinatului.
Deocamdată, Nu se știe decât că venise din cealaltă parte a Floridei și că era pregătit să se întoarcă după atac.

"Suspectul nu era de aici. A venit în Orlando se pare cu scopul de a comite această crimă şi plănuia să se întoarcă la el acasă după aceea"
, a declarat John Mina, şeful poliţiei din Orlando.

Asupra agresorului, care s-a sinucis înainte de sosirea poliţiei, au fost găsite două arme de foc, două încărcătoare suplimentare şi un cuţit mare. Deşi spectatorii au trecut printr-un filtru de securitate, la intrare nu au fost instalate detectoare de metale, iar agenţii de securitate nu erau înarmaţi. În sala în care s-a desfăşurat concertul se aflau 120 de persoane.

Christina Grimmie, cântăreaţa de 22 de ani din New Jersey, s-a clasat pe locul trei în timpul celui de-al şaselea sezon al show-ului "The Voice", difuzat de televiziunea NBC.
Ea a fost în echipa lui Adam Lavine, solistul trupei Maroon 5.

Potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook din 25 decembrie 2015, străbunica tinerei a fost româncă. Christina Grimmie a publicat atunci o poză în care ţinea în braţe un platou cu fursecuri, în descrierea fotografiei declarând că a copt după reţeta de fursecuri a străbunicii sale din România, adăugând că reţeta respectivă a fost păstrată de-a lungul generaţiilor.

Christina Victoria Grimmie s-a născut pe 12 martie 1994 şi a avut un mare succes pe YouTube, prin contul "zeldaxlove64 Christina", pe care l-a înfiinţat în 2009, unde publica cover-uri ale unor melodii pop, uneori la cererea abonaţilor. În prezent, canalul are peste trei milioane de abonaţi şi peste 378 de milioane de vizualizări, notează Mediafax.

Grimmie obişnuia să se fimeze cântând la pian în camera ei şi interpretând melodii cunoscute, publicându-le apoi pe Youtube cu titlul "Eu cântand (titlul melodiei şi solistul) / Me singing (...)", cum ar fi acest clip – "Me Singing 'Forget You' by Cee Lo Green", care a adunat peste 3,5 milioane de vizualizări.

În 2011, Christina a lansat EP-ul "Find me".
De asemenea, în 2013, ea a lansat un album, intitulat "With love".


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod