Incident şocant, în Capitală: O femeie şi-ar fi aruncat copilul de la etaj, apoi s-ar fi sinucis

O femeie şi copilul ei în vârstă de cinci ani au fost găsiţi morţi în apropierea unui bloc din cartierul Crângaşi din Capitală, principala ipoteză a anchetatorilor fiind că femeia şi-ar fi aruncat copilul de la etajul opt şi apoi s-ar fi sinucis, informează agenţia Mediafax.
Poliţiştii au fost sesizaţi, prin numărul de urgenţă 112, de o persoană care trecea prin acea zonă şi a spus că lângă un bloc sunt o femeie şi copilul ei, ambii fiind decedaţi.

Anchetatorii au stabilit că este vorba despre o femeie de 35 de ani şi de băiatul acesteia, în vârstă de cinci ani, care locuiau într-un apartament din acel bloc.

Surse din rândul anchetatorilor, citate de Mediafax, au precizat că femeia ar fi fost într-o stare de depresie, după o ceartă în familie.

Dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri, care a deschis o anchetă coordonată de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, în condiţiile în care încadrarea faptei este crimă, urmată de sinucidere.

La Poliţia Capitalei urmează să fie audiate persoane care pot da detalii privind împrejurările în care s-a produs incidentul.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod