Împăcare în showbiz: Christian Sabbagh revine la fosta soție, la 6 luni de la divorţ

O jumătate de an în care a stat departe de fosta soție l-a convins pe prezentatorul ştirilor de la Kanal D că nu poate fi fericit singur, fără femeia care i-a dăruit un copil.
De dragul fetiţei lui, în vârstă de cinci ani, Chiristian a mers la mare. Alături de el şi de Yasmine s-a aflat însă şi Louise, fosta lui soţie.

Momentele petrecute alături de cele două, dar şi fericirea din ochii lor atunci când au fost împreună, l-au determinat pe Christian Sabbagh să-şi dorească o împăcare cât mai repede cu Louise, scrie Libertatea.

Șansele ca ei să-și refacă familia sunt foarte mari, dovadă și mesajul pe care Sabbagh l-a postat miercuri pe pagina lui de Facebook: "Familie! Cuvântul cu cea mai profundă şi solidă semnificaţie.
El este cel care îmi vine acum în minte pentru a defini, cât se poate de precis, starea de spirit de care mă simt cuprins la puţin timp după ce, în toiul unei după-amieze toride de iulie - pe care cu greu o voi uita - mi-am îmbrăţişat fiica şi mi-am strâns în braţe fosta soţie, pe Louise."


"Am făcut aceste lucruri în numele unei statornicii a sentimentului că nu pot fiinţa, la justă valoare, decât înconjurat de oamenii dragi mie. În care am încredere oarbă şi în mâinile cărora îmi pot încredinţa întreagă viaţă, fără teamă că aş putea da greş.
Cuvintele sunt uneori de prisos. În locul lor vorbesc, de la sine, privirile drăgăstoase, încărcate de respect, pornite din inimă; gesturile simple, izvorâte din pasiunea pentru ce e bun, sfânt şi drept în noi"
, a mai scris Christian Sabbagh.

Pe 17 ianuarie, prezentatorul TV anunţa, pe pagina sa de Facebook, despărțirea de femeia alături de care a stat zece ani şi care i-a dăruit o fetiţă. Din fericire, cei doi par să fi regăsit înțelegerea pe care o pierduseră.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod