Iată cum arată fiul Calistei Flockhart și al lui lui Harrison Ford. Află povestea de viață a tânărului

Actorul Harrison Ford, în vârstă de 80 de ani, și soția lui, actrița Calista Flockhart, de 58 de ani, au asistat, recent, la festivitatea de absolvire a Colegiului Amherst, din Massachusetts, a fiului lor, Liam, în vârstă de 22 de ani. Află povestea de viață a tânărului.
Calista și Harrison au o căsnicie trainică, de 13 ani, iar la absolvirea colegiului fiului lor s-au comportat ca orice alți părinți, fericiți și mândri. 
 


Povestea de viață a tânărului fiu al Calistei Flockhart și al lui Harrison Ford

 

Chiar dacă are părinți celebri, Liam este discret și nu iubește expunerea publică. Liam este băiatul pe care Calista Flockhart, vedeta din serialul Ally McBeal, l-a adoptat, ca părinte singur, în ianuarie 2001. 
 
“Mereu mi-am dorit să adopt un copil și sunt foarte bucuroasă că am fost binecuvântată cu un fiu frumos și sănătos”, a declarat Calista, în 2001, atunci când actrița l-a adoptat pe Liam.
În acel moment, Calista nu se afla, încă, într-o relație cu Harrison.
În 2002, Calista și Harrison s-au întâlnit la cea de-a 59-a ediție a premiilor Globul de Aur. Calista era nominalizată la premiul pentru cea mai bună actriță pentru rolul din serialul Ally McBeal, iar Harrison a primit premiul Cecil B DeMille de la Asociația Presei Străine de la Hollywood.
 


Calista și Harrison au trăit împreună aproape un deceniu, până s-au căsătorit

 
 
Cuplul și-a făcut publică relația abia în septembrie 2002, când cei doi actori au apărut împreună la Festivalul de Film de la Veneția. De altfel, Harrison și Calista au trăit împreună aproape un deceniu, iar în 2010 s-au căsătorit, în New Mexico.
Liam, pe atunci în vârstă de nouă ani, a fost adoptat legal de către Harrison, după ce acesta a devenit soțul mamei sale.

 
Harrison are patru copii din căsniciile anterioare

 

Actorul are alți patru copii mai mari din căsătoriile anterioare. Ben, în vârstă de 56 de ani, și Willard, de 54 de ani, sunt fiii săi din prima căsătorie cu ilustratoarea Mary Marquardt. Cu a doua sa soție, Melissa Mathison, care a murit în anul 2015, îi are pe Malcolm, de 35 de ani, și pe Georgia, de 32 de ani.


Calista a recunoscut adopția abia după ce vestea a apărut în presă

 

În ianuarie 2001, Calista avea 36 de ani și era starul din Ally McBeal, unde interpreta rolul unui avocat, și a vorbit, pentru prima dată, despre adopția unui băiețel, după ce The National Enquirer a publicat fotografii cu ea și copilul.
„Întotdeauna mi-am dorit să adopt un copil și sunt foarte bucuroasă că am fost binecuvântată cu un fiu frumos și sănătos.
Sunt complet fermecată și uluită”, a spus Flockhart, la momentul respectiv.
 


Calista a asistat la nașterea băiatului pe care l-a adoptat

 

Potrivit Enquirer, Calista Flockhart a fost prezentă în sala de nașteri, la un spital din San Diego, unde venea pe lume băiețelului pe care ea urma să-l adopte.
Se spune că personalul spitalului nu cunoștea identitatea mamei adoptive, până când actrița nu și-a îndepărtat masca chirurgicală, la câteva momente după nașterea copilului.
 


Harrison, ovaționat la Cannes
 


Harrison Ford și Calista Flockhart au fost prezenți la Festivalul de la Cannes 2023, unde actorul a sosit pentru premiera filmului Indiana Jones and the Dial of Destiny.
Harrison Ford a fost ovaționat timp de cinci minute pentru ceea ce ar putea fi portretul final al personajului care l-a ajutat să devină un superstar.

30 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod