Harry, îngrijorat de soarta nepoatei sale. William și Kate au stabilit că Prințesa Charlotte este... „de rezervă” ?

După lansarea memoriilor sale, intitulate Spare (de rezervă), Prințul Harry și-a exprimat îngrijorarea cu privire la viitorul copiilor fratelui său, Prințul William, și a afirmat că Prințesa Charlotte ar putea fi considerată „de rezervă”. Vezi ce spune un expert regal despre acest lucru.
Memoriile prințului Harry, intitulate Spare – cu trimitere la expresia „moștenitorul și cel de rezervă”, așa cum susține fratele mai mic al viitorului rege, prințul William, descriu modul în care acest lucru i-a afectat viața lui Harry.
 

 
Harry spune că Charlotte ar putea fi “de rezervă” pentru George
 

 
Și în timp ce își promova cartea, într-un interviu, Harry și-a exprimat îngrijorarea cu privire la viitorul noilor… piese de schimb, respectiv nepoata sa Charlotte, în vârstă de șapte ani, și prințul Louis, în vârstă de patru ani, frații mai mici ai viitorului rege, prințul George, care împlinește în curând 10 ani.
Dar potrivit expertului regal și autoarei Katie Nicholl, cei trei copii ai lui William și Kate se bucură de o copilărie foarte diferită de tatăl lor și de Harry.
 

 
Un expert regal spune că  urmașii lui William au o copilărie normală
 

 
Vorbind la podcastul Dynasty, de la Vanity Fair, ea a spus: „Nimeni nu și-ar dori ca următoarea generație să sufere așa cum a suferit Harry.
Vedeți această suferință în paginile cărții sale. Nu este o imagine frumoasă pentru familia regală.
Așa că mă gândesc că atunci când te uiți la modul în care William și Kate își cresc copiii departe de lumina reflectoarelor, în școli destul de obișnuite, într-o cabană drăguță din Windsor, având vacanțe din belșug și învățăndu-i să navigheze în larg, în Norfolk, de fapt, acești copii se bucură de o copilărie de care William și Harry, pur și simplu, nu s-au bucurat.
Și cred că de aceea William și Kate canalizează tot ceea ce pot pentru a-și crește copiii cu acea înțelegere a cine sunt ei ca membri ai familiei regale britanice și, de asemenea, ca niște copii obișnuiți.
Desigur, se naște întrebarea următoarei rezerve, respective a Prințesei Charlotte. Și sunt sigură că William și Kate au pus, deja, totul la punct în acest sens.”
 


Harry se declară îngrijorat de averea copiilor fratelui său

 
 
Într-un interviu pentru The Telegraph, Harry a spus că își face griji pentru averea copiilor lui William, deoarece aceștia ar putea „să ajungă ca el”.

El a spus: „Știu că din cei trei copii, cel puțin unul va ajunge ca mine, cel de rezervă. Și asta doare, mă îngrijorează”.
În ciuda preocupărilor sale pentru nepoata și nepoții lui, el a adăugat mai târziu că fratele său William i-a respins afirmațiile.
Harry a adăugat: „Mi-a spus foarte clar că copiii lui nu sunt responsabilitatea mea”.
 

 
Spare are vânzări record

 
 
Aceste firmații vin în momentul în care controversatele memorii ale lui Harry au devenit cartea de non-ficțiune din Marea Britanie cea mai rapid vândută.

Potrivit Nielsen BookData, care colectează și furnizează informații despre distribuția și măsurarea vânzărilor de cărți, din autobiografia lui Harry, intitulată Spare, s-au vândut 467.183 de exemplare în prima săptămână.

25 Ianuarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod