Greșeli de stil care îți conferă un aspect „ieftin”. Cum să le eviți

Aceste greșeli de stil te pot face să arăți ieftin, indiferent de suma pe care o investeșți în garderoba ta. Sunt de părere că o femeie poate arată minunat indiferent de ceea ce poartă, dacă are atitudinea potrivită.
Cu toate acestea, există situații în care vrei să fii sigură că look-ul tău este unul impecabil. Îți doreșți o ținută care să te avantajeze și în care să arăți bine. Ai nevoie să faci o prima impresie extrem de bună și te temi să nu ai un outfit care să arate ieftin. Iar acest lucru este posibil.

 
Trebuie doar să te fereșți de anumite greșeli de stil. Iată care sunt acestea:
 

 
Prea multe imprimeuri

 
 
Combinarea imprimeurilor poate fi destul de dificilă, chiar și pentru acele femei care sunt cu adevărat pasionate de modă.
Dacă nu eșți o adevărată cunoscătoare, îți sugerez să fii atentă atunci când te joci cu imprimeurile. Ce să alegi în schimb? Încearcă un outfit monocromatic! Acesta îți va oferi un aspect elegant și „scump”, fără să depui prea mult efort.

 
 
Hainele care nu îți vin bine

 
 
Hainele supradimensionate sunt în trend, știm cu toții asta. Mai mult decât atât, sunt extrem de confortabile și ușor de purtat: blazere supradimensionate, jachete, mom jeans etc. Cu toate acestea, nu toate hainele trebuie să fie largi pe ține.
Anumite articole vestimentare tind să arate ieftin atunci când nu sunt croite așa cum trebuie.
 
Atunci când îți construieșți o ținută, fii atentă la proporții. Dacă porți o piesă vestimentară largă în partea de jos, încearcă să balansezi ținută cu o bluza pe corp. De asemenea, cumpără doar haine care îți vin cu adevărat bine. În cazul în care ai achiziționat o piesă vestimentară care nu ți se potrivește, nu te teme să o duci la croitor. Câteva modificări simple îți pot face hainele să arate mult, mult mai bine.


Citește continuarea pe andreearaicu.ro
14 Ianuarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod