Gestul rar al unui tânăr: A adus-o în casa lui pe vecina de 89 de ani ca să nu ajungă la azil

t�n?r
Chris are grijă de vecina lui în vârstă. El a preferat să o aducă în casa lui decât să o ştie la azil


"Asistentele şi doctorii i-au spus că ar fi o minune dacă va trăi şi va trece de Crăciun, aşa că e mare lucru că încă se află printre noi. Se descurcă foarte bine. Dacă aţi putea să o vedeţi acum, arată foarte bine, stă toată ziua în culcuşul ei şi se uită la televizor", a declarat Chris.

După 30 de ani în care a locuit în apartamentul ei, bătrâna a fost puţin rezervată să se mute la Chris, pentru că avea tabieturile ei, şi se gândea că o femeie de vârsta sa nu i-ar fi de mare ajutor unui tânăr care are altă viaţă, alt ritm, alte planuri.

Se ştiau însă de ceva timp şi au zis să încerce măcar până se mai pune ea pe picioare, relatează Today.

Acum Chris găteşte pentru amândoi, se uită împreună la televizor şi uneori beau şampanie. Norma spune că el e tare priceput în bucătărie şi glumeşte deseori că ar fi un chef extraordinar. "Nu mai putea de fericire când am rugat-o să stea la mine. Singura variantă pe care o mai avea era să meargă la un azil. Nu puteam să-i fac aşa ceva cuiva care e ca bunica mea", a mărturisit Chris Salvatore.

În ciuda diferenţei de vârstă, prietenia dintre cei doi este foarte strânsă, iar când Norma a înţeles că nu mai are mult de trăit, Chris a decis să petreacă cu ea cât mai mult timp, relatează sursa citată.


Foto: Today

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod