Gest disperat pentru promovarea carierei? Madonna pretinde că este... gay

S-ar părea că Madonna a decis să recurgă la gesturi ridicole și disperate pentru a-și relansa cariera. Superstarul, în vârstă de 64 de ani, a postat, recent, pe TikTok, un videoclip bizar, de zece secunde, din care pare să reiasă că ar fi... gay.
La Madonna, însă, nu ne mai surprinde nimic. După ce, deja, ea și-a dezvăluit fiecare parte a corpului, s-a lăudat că a consumat droguri, s-a întâlnit cu bărbați cu zeci de ani mai mici decât ea și a simulat sexul oral, părea că a epuizat cam toate căile extreme de a atrage atenția. Ei bine, iată că inventiva Madonna a mai găsit încă una: să pretindă că este... gay. 
 

Afirmația Madonnei a adunat 16,7 milioane de vizualizări în 17 ore

 

În clipul de pe TikTok apare Madonna și aruncă, într-un coș de gunoi, o pereche de chiloți roz, iar apoi dispare. Imaginile  se derulează în timp ce pe ecrane apare o subtitrare: “Dacă îmi lipsește, sunt gay”.
 
@madonna

 

♬ original sound - nudy georges
 
 
În doar 17 ore de la postarea videoclipului, peste 16,7 milioane de oameni l-au vizionat, iar aproape 15000 au lăsat comentarii.
Practic, prin acest gest, Madonna își cam șubrezește imaginea de cea mai influentă cântăreață de muzică pop. 

 
Viața amoroasă a Madonnei, una extrem de agitată

 
 
Totuși, viața ei a fost una agitata, iar bârfele despre poveștile ei de amor și despre căsniciile ei nu au fost deloc puține. Să nu uităm că în jurul Madonnei s-au învârtit, zeci de ani, o seamă de bărbați celebri, printre care numără, inclusiv, Michael Jackson și rapperul Tupac Shakur.
 
De asemenea, Madonna a avut căsnicii eșuate cu actorul Sean Penn, în vârstă de 62 de ani, și cu regizorul Lock Stock, Guy Ritchie, în vârstă de 54 de ani, în timp ce relația ei de trei ani cu dansatorul de 28 de ani Ahlamalik Williams s-a încheiat în aprilie.
 
În 1992 – la câțiva ani după ce a afirmat că „toată lumea are o natură bisexuală” – ea s-a certat cu Sandra Bernhard ,după ce ar fi avut o aventură cu Ingrid Casares, prietena actriței.
 
Apoi, să nu uităm că tot Madonna a avut celebrele săruturi cu Britney Spears și Christina Aguilera, probabil, ca parte a prestației ei la MTV VMA în 2003.
 


Afirmația, o momeală?

 

Totuși, nimic din tot ce a făcut Madonna în viața ei nu susține cea mai recentă afirmație a ei, aceea că ar fi...
gay, iar fanii au taxat-o imediat, acuzând-o că totul este doar o „momeală”, o prefăcătorie, pentru a  reveni în centrul atenției. 
 
Alții nu exclud să aibă dreptate, dar tot condamnă modul în care a ales să o spună: ”Poate că ea chiar a decis că acum este atrasă sexual de femei.
 
Dar, în calitate de persoană care are milioane de fani LGBT și  care a cântat la evenimentele Pride la nivel internațional, ai crede că ar fi putea să o spună într-un mod mai respectuos. Cu excepția cazului, desigur, în care, pur și simplu, ar inventa lucruri pentru a-i face pe oameni să vorbească despre ea”.
 


O jurnalistă celebră, despre chipul Madonnei: „Arată ca un ou fiert”

 

De asemenea, mulți fani au fost îngrijorați de chipul ei în continuă schimbare, așa cum se vede în clipul TikTok.
 
Chiar și Lorraine Kelly, una dintre cele mai amabile și diplomate jurnaliste de televiziune, a discutat despre acest videoclip, în episodul de ieri, al emisiunii sale ITV.
„Este, de fapt, Madonna? Nu o recunosc! Sincer, ce a făcut? Era atât de frumoasă. De ce? De ce? De ce își fac femeile asta? Arăta ca un ou fiert – nu pare să aibă nicio trăsătură. Sunt supărată pentru că îmi place foarte mult de ea – chiar îmi place.”, a spus Lorraine.
 
Se pare că prin astfel de  gesturi, Madonna, cea mai inovatoare și revoluționară vedetă pop din lume, intră pe panta declinului și face gesturi disperate pentru a atrage atenția, prin care ar face-o chiar și pe Katie Price să pară timidă și retrasă.
 
Ca un megastar de necontestat, Madonna și-a putut dezvolta, cu ușurință, o carieră incredibilă, lucrând la muzică nouă sau mergând într-un turneu mondial.
 
În schimb, acum este trist că se concentrează pe tactici de șoc și postări derutante pe rețelele de socializare, pentru a-i face pe oameni să vorbească despre ea – ceea ce o îndepărtează din ce în ce mai mult de statutul pe care îl merită.
 


Instagram i-a interzis să mai facă live-uri

 

În luna mai, de exemplu, Instagram i-a interzis Madonnei să mai facă transmisiuni live pe platformă, după ce a încălcat, în mod repetat, regulile aplicației privind nuditatea.
 
La acea vreme ea a comentat, sarcastic:„Este ciudat.
Sunt cu adevărat misterioși în legătură cu motivul interdicției - nu îmi dau un motiv. Nu am făcut nimic în ultima vreme, oricum nimic nebunesc în această săptămână. Nu am purtat atâtea haine în viața mea.”
 
În plus, Madonna a riscat să-și strice imaginea de cea mai inovatoare și revoluționară vedetă pop din lume cu o serie de remixuri și remake-uri ale hiturilor ei, care nu au făcut altceva decât să-i îndepărteze fanii.
 


A făcut echipă cu o vedetă... Dominican OnlyFans
 

 
Mai mult, acestea au implicat și o serie de... cascadorii disperate, recent, Madonna făcând echipă cu o vedetă a Dominican OnlyFans numită Tokischa pentru o nouă versiune a single-ului nr. 1 din 2005, Hung Up. Destul de amuzant, acea nouă ediție a piesei nu a... deranjat topurile.

 
În iulie, Madonna a declarat, pentru Variety, despre cum vrea să-și sărbătorească cei 40 de ani de carieră: „Caut doar modalități interesante și distractive de a-mi relansa cariera și de a-mi prezenta muzica unei noi generații. Sunt concentrată pe asta.”

Totuși, multe voci susțin că pentru ea ar fi mai bine să își protejeze imaginea de mega-vedetă pop și să aibă o oarecare demnitate, decât să încerce să imite vedetele moderne.
 

 
Lucrează la un film ce pare să nu se mai termine

 
 
Următoarea catastrofă potențială pentru cariera ei, aflată, odată, în plină expansiune, este, probabil, filmul ei zbuciumat, care este intitulat provizoriu Little Sparrow.
 
Co-scenarista nominalizată la Oscar, Diablo Cody, a renunțat la proiect, ea fiind înlocuită de dramaturgul Erin Cressida Wilson - dar, în ciuda mai multor rescrieri de scenariu, și după ce a fost în lucru de ani de zile, filmul cu probleme nu este încă pe aproape de a intra în producție.
Surse care lucrează la proiect au spus că se tem că întregul film este condamnat din cauza viziunii din ce în ce mai neconvenționale a Madonnei.
 
Pentru Madonna, care plănuiește să regizeze filmul, a devenit o aventură atât de lentă, încât unii se tem că nu va vedea niciodată lumina zilei. Și dacă filmul va fi lansat în cele din urmă, există chiar îndoieli dacă va fi un succes comercial.
 
S-a zvonit că actriței Ozark, câștigătoare a unui Emmy, Julia Garner i s-a oferit ocazia să o interpreteze pe Madonna pe ecran, dar cine ar putea-o învinovăți dacă s-ar decide să nu accepte?
 
Madonna este mama a șase copii: Lourdes, 25 de ani, Rocco, 22, David Banda, 17, Mercy James, 16 și gemenii Stelle și Estere, zece ani.
 
Categoric, ei ar trebui să ducă vieți incredibil de privilegiate și poate chiar așa și este. Dar, având în vedere ultimele ieșiri ale mamei lor, parcă ne este puțin teamă să ne imaginăm cum se simt ei când se conectează la rețelele de socializare.
 
11 Octombrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod