Uliana Ochinciuc şi Dan Condrea

Femeile din viaţa lui Dan Condrea. Unele l-au salvat, altele l-au îngropat

Flori Dinu, Dan Condrea
Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, cea care controla toate contractele cu spitalele, alături de patronul Dan Condrea

3000 de euro pensie alimentară, plătită de fosta soție

Dan Condrea a divorțat de Laura, prima soție, în urmă cu cinci ani. A fost un divorț urât. Femeia l-a acuzat de violență. Dar, în mod ciudat, instanța a decis ca fetița să rămână cu tatăl, iar mama primește un orar de vizită.
În jurisprudența din România, în foarte puține cazuri, instanța decide să încredințeze copilul minor în grija tatălui.

Deci, și în cazul acestui divorț se află capătul unui mister. Cum i-a convins Dan Condrea pe judecători să-i încredințeze copilul, iar pe fosta soție să-i plătească lunar 3000 de euro pensie alimentară, conform unui document publicat de jurnalistul Ion Cristoiu pe blogul său? O astfel de decizie este foarte rară în cazul unui proces de divorț din România.
Decăderea imperiului Hexi Pharma are o mare legătură cu relația pe care Dan Condrea o avea cu femeile. Cele trei l-au ajutat să se îmbogățească, să fure, dar să se și prăbușească. 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 25 Mai 2016, 12:46
    VAI VAI

    Ce sigura esti pe tine, Ilonuto! Da, adevarul nu se va afla niciodata, fiindca traim intr-o tara de babuini retarzi. Apropo, la virsta ta mai crezi in zei?

    0
    1

  • Ilona pe 25 Mai 2016, 01:19
    OTRAVA !

    Sub nicio forma nu s-a sinucis, intrucat stia, si el, ca putea da gres, ramanand leguma si, normal ca, lucrand in acest domeniu, stia ce moartea cea mai eleganta era cu medicatie otravitoare, exagerata!!! Tot omul se fereste de durere, incepand cu mine si terminand cu animalul din curte si nimeni nu vrea sa se sinucida in acest stil. Deci, pareri si pareri! Niciodata nu se va afla adevarul! Dumnezeu sa-l ierte!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod