Uliana Ochinciuc şi Dan Condrea

Femeile din viaţa lui Dan Condrea. Unele l-au salvat, altele l-au îngropat

Mesaj Laura Condrea
Mesajul ce pare a fi scris de prima soție a lui Dan Condrea în care acuză SRI

Mesaj misterios în parbrizul unei mașini


Uliana Ochinciuc a fost cea cu care a vorbit patronul la telefon în timp ce se afla la volanul Opelului. Nu se știe dacă această discuție nu l-a influențat să se sinucidă. Anchetatorii ar trebui să afle în urma interogării soției ce au vorbit. E posibil ca, de fapt, în acest ultim apel să fie un fel de mesaj de adio al lui Dan Condrea.
Dar lucrurile nu sunt atât de simple.

Patronul Hexi Pharma nu a fost singur în această afacere. Sunt surse care vorbesc despre o legătură a acestuia cu serviciile de informații. SRI nu a fost credibil în ce privește informările date despre situația infecțiilor nosocomiale din spitale. Există o mare posibilitate ca Dan Condrea să fi fost lăsat să se sinucidă. Adică, realizarea unei presiuni psihologice imense care-l face pe acesta să clacheze. O strategie asemănătoare cu cea aplicată în cazul procurorului Panait.
Această teorie pare a fi validată de reacția primei soții, Laura Condrea, cea care la o zi după moartea fostului soț a pus un mesaj misterios pe parbrizul mașinii sale: ”Magda Condrea, victimă a demenților SRI!”.
Magda e numele fiicei lui Dan Condrea. Acest mesaj pare a fi ori unul scris de o femeie care a clacat emoțional, ori de una paralizată de frică și disperare.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 25 Mai 2016, 12:46
    VAI VAI

    Ce sigura esti pe tine, Ilonuto! Da, adevarul nu se va afla niciodata, fiindca traim intr-o tara de babuini retarzi. Apropo, la virsta ta mai crezi in zei?

    0
    1

  • Ilona pe 25 Mai 2016, 01:19
    OTRAVA !

    Sub nicio forma nu s-a sinucis, intrucat stia, si el, ca putea da gres, ramanand leguma si, normal ca, lucrand in acest domeniu, stia ce moartea cea mai eleganta era cu medicatie otravitoare, exagerata!!! Tot omul se fereste de durere, incepand cu mine si terminand cu animalul din curte si nimeni nu vrea sa se sinucida in acest stil. Deci, pareri si pareri! Niciodata nu se va afla adevarul! Dumnezeu sa-l ierte!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod