Elena Udrea, reținută în dosarul Microsoft!

În dosarul Microsoft, Elena Udrea este acuzată de de trafic de influenţă, spălare de bani și fals în declarații de avere


În faţa sediului DNA s-au aflat şase persoane care au huiduit-o pe Elena Udrea atunci când a ajuns la DNA şi care au pancarte pe care scrie "Toţi băsiştii la puşcărie", "Bă$€$cu e aici", "Mai am un singur dor, Bă$€ la vorbitor (pe interior) şi Nuţi la Târgşor", relatează Mediafax.

Cu o oră înainte de a veni la DNA, Elena Udrea s-a prezentat la Secţia 2 Poliţie, unde trebuie să meargă conform programului stabilit după ce a fost pusă sub control judiciar, în 29 ianuarie, în dosarul Microsoft.

Camera Deputaţilor a dat luni şase voturi distincte, cu bile, pentru solicitările justiţiei în privinţa Elenei Udrea, toate cererile fiind aprobate.

Astfel, forul legislativ a aprobat cererea privind începerea urmăririi penale a Elenei Udrea în dosarul Gala Bute, fiind înregistrate 285 de voturi "pentru" şi 49 "împotrivă".

Solicitarea procurorului general al Parchetului de pe lângă ICCJ s-a referit la formularea cererii de urmărire penală împotriva deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, în dosarul nr.50/P/2014 al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod