Drama din Colectiv: Cătălin Ilniţchi e în afara oricărui pericol - FOTO

Buzoianul Cătălin Ilniţchi, rănit în incendiul din Colectiv, şi transferat la spitalul Tel Hashomer din Israel, este în afara oricărui pericol rănile fiind în curs de vindecare, iar arsurile căilor respiratorii şi infecţia pulmonară de care suferea fiind "rezolvate".

Într-o postare pe reţeaua de socializare Facebook, Tamara, mama lui Cătălin Ilniţchi, a scris că a sosit mult aşteptatul moment al anunţului despre îmbunătăţirea stării de sănătate a fiului său, relatează Mediafax.

Femeia, care se află alături de Cătălin în spitalul din Israel, scrie că rănile se prezintă acum mai bine, iar arsurile căilor respiratorii au fost rezolvate. În plus, Cătălin a început să vorbească şi să meargă, fiind în etapa recuperării, care va fi una anevoioasă.

"A sosit mult aşteptatul moment al anunţului despre îmbunătăţirea stării de sănătate a fiului meu Cătălin Ilniţchi.

După o lungă aşteptare a evoluţiei în pozitiv, acum vă pot spune că se află în afara pericolului. Rezultatul intervenţiilor chirurgicale este bun şi toate rănile se prezintă în limitele aşteptate. Arsurile căilor respiratorii şi infecţia pulmonară au fost rezolvate. De câteva zile, a început să vorbească, să meargă şi a început deja şi recuperarea, cu toate că este încă la Terapie Intensivă a Secţiei de arsuri”, a scris pe Facebook mama lui Cătălin Ilniţchi.

Ea mulţumeşte public medicilor şi personalului medical de la SMURD, Spitalul Floreasca şi Spitalul Tel Hashomer pentru dovada de înalt profesionalism şi căldură umană", Fundaţiei Intermedica, Regina Maria, conducerii spitalului Tel Hashomer, prietenilor şi unui donator anonim care au făcut posibil transferul la renumita unitate spitalicească din Israel.

De asemenea, mama lui Cătălin mulţumeşte trupelor de rock din Buzău care au organizat un concert caritabil pentru fiul său, fotografilor implicaţi în expoziţia foto caritabilă - Catalin Ilnitchi#Colectiv "De la fotograf la fotograf, de la om la om", autorităţilor diplomatice şi consulare şi celor care au făcut donaţii pentru Cătălin, în mod public sau anonim.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod