De la victimă La învingătoare: Linor Abargil, Miss World 1998, vine la Bucureşti pentru a-şi face cunoscută povestea

Pentru a trece peste un moment dramatic poate fi nevoie de un singur pas curajos. La invitaţia Ambasadei Statului Israel în România şi Fundaţiei Scheherazade, Linor Abargil, Miss World 1998 vine la Bucureşti, pe 18 mai 2015, începând cu ora 19:00, la AFI Cinema City Cotroceni, pentru o lecţie valoroasă de curaj şi putere – proiecţia filmului documentar "Brave Miss World".
Invitaţii se vor bucura de prezenţa  Excelenţei Sale Dl. Dan Ben-Eliezer, Ambasadorul Statului Israel în România, dar şi de prezența a numeroşi ambasadori, reprezentanţi ai autorităţilor naționale şi personalităţi din lumea cultural-artistică. Evenimentul este organizat sub patronajul Parlamentului României, cu sprijinul Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Filmul "Brave Miss World" ecranizează un moment tragic din viaţa tinerei Linor Abargil care, devenită Miss Israel la doar 18 ani, a căzut victimă a violenţei sexuale.
Cu o personalitate extrem de puternică, Linor şi-a continuat parcursul profesional şi a devenit o luptătoare convinsă împotriva violenţei sexuale. Un deceniu mai târziu, ea a decis să transpună experienţa care a marcat-o pentru totdeauna într-un film documentar, menit să încurajeze femeile din întreaga lume aflate într-o situaţie similară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod