Dans şi culoare în Caravana BookLand, la Constanţa

Ca să ai cu ce!
Săptămâna aceasta este săptămâna distracţiei, a bucuriei în Caravana BookLand la Constanţa. Luni, 15 iulie şi marti,16 iulie începând cu ora 17.30 cei de la Mandolinata ne vor încânta cu acorduri din arii celebre. In fiecare seară Cezar Petrovici şi prietenii săi ne vor oferi un maraton de muzică folk de cea mai bună calitate. 

Un spectacol de street dance al trupei X’Dance, coordonat de doamna profesoara Nicoleta Butnaru te va face sa te misti si tu pe ritmul muzicii, mâine de la ora 18.30.
Toată săptămâna  ne va încânta cu caricaturile sale, graficianul umorist, membru al UAP Constanta, dl. Leonte Nastase, iar statuile vivante vor face deliciul celor mici, şi nu numai.

Cu mic, cu mare, sunteţi asteptați la Caravana BookLand pentru momente artistice inedite!

Ai cu ce te lăuda?

Caravana BookLand pune la dispoziţia pasionatilor de carte si cultura cele mai noi apariţii editoriale, care vor face viaţa mult mai frumoasă şi conversaţiile mai interesante. 

Ai cu ce te lăuda? Vino în Caravana BookLand, unde găsești cele mai noi apariții editoriale, care îți vor face viața mult mai frumoasă și conversațiile mai interesante.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod