Cuplu-bombă la Hollywood: Tom Cruise, interesat de Shakira?

Sunt zvonuri că este posibil să apară un nou cuplu, la Hollywood. Cuplul-bombă ar fi format din Shakira și Tom Cruise.
Dacă relația lor se va materializa, deși nimeni nu prevedea o astfel de situație, Shakira și Tom Cruise ar scrie o nouă poveste interesantă, marca Hollywood.
 


Tom Cruise i-ar fi trimis flori Shakirei

 

Zvonurile că o poveste romantică ar fi pe cale să se înfiripe între cântăreața Shakira și actorul Tom Cruise au pornit după ce vedetele s-au întâlnit la Miami, weekendul trecut, la Marele Premiu de Formula 1.
Se spune că starul hollywoodian i-ar fi trimis flori frumoasei cântărețe latino-americance.
Zvonurile au fost alimentate de faptul că la evenimentul automobilistic din Florida cei doi au fost văzuți discutând lângă grila de start a cursei.
 

 
Este chimie între ei sau îl vede doar ca pe un tip de treabă?

 

Page Six citează o sursă ce susține că actorul, în vârstă de 60 de ani, „este extrem de interesat să dezvolte o relație” cu artista columbiană, în vârstă de 46 de ani, deoarece „există chimie” între ei.
Se pare că nici Sharikei, proaspăt despărțită cu scandal de fotbalistul spaniol Gerard Piqué, nu i-ar fi chiar indiferent Tom Cruise, despre care, potrivit aceleiași surse, ar fi spus că este un tip de treabă, chipeș și talentat.
 


S-au retras să discute mai intim?

 
 
Mai mult, potrivit Page Six, cei doi au renunțat devreme la ceremoniile dinaintea cursei GP din Miami și s-au retras pentru o discuție privată.

 
Dacă vor deveni un cuplu vor avea, împreună, 5 copii

 

Dacă zvonurile se vor adeveri, iar cei doi vor deveni un cuplu, ei vor avea, împreună, cinci copii proveniți din relațiile anterioare.
Shakira are doi copii, Milan, în vârstă de 10 ani, și Sasha, în vârstă de opt ani, rezultați în urma relației de 12 ani cu Piqué.
Cruise este tatăl a trei copii: Isabella, 30 de ani, și Connor, 28 de ani, adoptați împreună cu fosta soție Nicole Kidman, și Suri, 17 ani, fiica biologică provenită din mariajul cu Katie Holmes.

 
 
Tom Cruise l-a felicitat pe regele Charles, ca între piloți

 

Tom Cruise a avut o apariție filmată, cu prilejul concertului de după încoronarea Regelui Charles, în care l-a felicitat pe suveranul Marii Britanii și Irlandei de Nord.
Cruise și-a înregistrat mesajul, în cabina avionului său personal, pe care îl pilota în timp ce vorbea: „De la pilot la pilot, Majestate, poți fi oricând însoțitorul meu”.

12 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod