Ciprian Fanaca, de la Divertis, răpus de cancer. Actorul a murit în somn

Actorul de la Divertis, alias Fachiru', a murit la vârsta de 53 de ani. El suferea de doi ani de cancer.
Comicul, care obişnuia să-l joace pe Sorin Oprescu, a murit în somn, în noaptea de marți spre miercuri. El a fost găsit de soția sa, scrie Click!.

Starea actorului se îmbunătățise după ce mai mulţi prieteni artiști, printre care Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Teo Boar, Vladi Cnejevici, Marius Bațu, Radu Captari, Dan Iliescu (Timpuri Noi), grupul Bandidos ori fostul său coleg din Divertis, Cristian Grețcu, au organizat un spectacol, la jumătatea lunii septembrie, în urma căruia au strâns fonduri necesare medicamentației.

Ciprian Fanaca va fi înmormântat vineri în orașul său natal, Galați.

Actorul care a lucrat pentru Divertis și Distractis a murit marţi noapte, la doar 53 de ani! Comicul, care ne-a amuzat la Pro TV, Antena 1 și Televiziunea Publică, a pierdut lupta cu o boală cumplită după doi ani de chin.

Decesul a survenit în somn, la domiciliul său, și a fost constatat astăzi dimineață, de soția sa, dar și de Dan Iliescu, liderul trupei Timpuri Noi.

Starea actorului s-a îmbunătățit după ce o mulțime de prieteni artiști, printre care Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Teo Boar, Vladi Cnejevici, Marius Bațu, Radu Captari, Dan Iliescu (Timpuri Noi), grupul Bandidos ori fostul său coleg din Divertis, Cristian Grețcu, au organizat un spectacol la jumătatea lunii septembrie, în urma căruia au strâns fonduri necesare pentru tratament, relatează ziarul citat.

"Părea că toate se vor rezolva, era fericit că nu l-au uitat prietenii și se bucura se susținerea lor.
Din păcate s-a stins din viață"
, a declarat pentru Libertatea Otilia Bejan, cea care s-a ocupat de campania umanitară organizată în sprijinul lui Ciprian Fanaca.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod