Cine este Klaus Iohannis, noul preşedinte al României: "Pot să repar orice prin casă. Când a fost nevoie, mi-am pus singur faianţă şi gresie"



Iohannis declară venituri obţinute, ca primar, în 2013, de 43.802 lei, menţionând că soţia, profesor la Colegiul Gheorghe Lazăr Sibiu, a obţinut venituri de 26.247 lei. La acestea se adaugă veniturile realizate de el şi de soţie din ”închiriere imobil”, în 2013, în valoare totală de peste 228.000 lei.

Când sunt norocos, merg în excursii sau am întâlniri cu prietenii, ca orice omKlaus Iohannis
Noul preşedinte ales al României şi-a povestit viaţa într-o broşură destinată alegătorilor săi.
"În ultimii ani, de când am ajuns persoană publică şi am tot mai multe responsabilităţi, nu mai am un program foarte previzibil. Sunt zile când trebuie să mă trezesc la 4 dimineaţă că să ajung la 10 în Bucureşti şi sunt zile când mă scol la 7 că să ajung la 8 la birou. Nu mai există ceea ce se cheamă <<un program tipic>>. Dar ordine, da", a mărturisit Klaus Iohannis în volumul "Pas cu pas", lansat înaintea alegerilor.

"În cazul meu, până şi o zi fără program oficial seamănă destul de mult cu una cu program oficial, doar că este mai scurtă! Într-o astfel de zi, am program de casă: mă ocup de grădină, fac mici reparaţii în casă; când sunt norocos, merg în excursii sau am întâlniri cu prietenii, ca orice om"
, a adăugat Iohannis.

"Trebuie să recunosc: dintotdeauna mi-a plăcut să lucrez ceva manual.
Cu rezultate rezonabile pentru un amator. Nu sunt un tip extrem de îndemânatic, dar nicidecum stângaci. Mi-a plăcut să meşteresc mereu câte ceva, dar nu mi-am dezvoltat niciodată un hobby propriu-zis. Pot să repar orice prin casă, prin grădină, prin pivniţă. Când a fost nevoie, mi-am pus singur faianţă şi gresie în baie, în apartamentul în care m-am mutat cu soţia după ce ne-am căsătorit. Pot şi îmi place să lucrez cu lemnul!"
, a mărturisit Klaus Iohannis în volumul "Pas cu pas".


Foto: Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 18 Nov 2014, 12:23
    adevaruri

    Poate si ii place sa lucreze cu lemnul...ok,se va bucura de lucrul cu cei ce l-au ales !

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod