Dragoş Bucur şi Adina Şteţcu formează un cuplu în „Alt Love Building“

Dacă, până acum, „Love Building“ era tabăra de reparat relaţii, de această dată lucrurile se complică şi pentru terapeuţi, care în frunte cu personajul interpretat de Dragoş Bucur experimentează diverse probleme de cuplu, alături de actriţa Adina Şteţcu, cea care din 26 decembrie îi este parteneră pe marele ecran în Alt Love Building.
„Adina Şteţcu este o adevărată actriță de film. Ne-am cunoscut acum 4 ani când lucra într-o bancă şi s-a înscris la cursurile noastre, iar de atunci a jucat în trei sau patru filme de lungmetraj, printre care şi o producţie internaţională, vreo 7 sau 8 scurt metraje şi a absolvit o facultate de profil. Toată această experienţă a transformat-o într-o actriță cu care a fost o mare plăcere să joc”, a declarat actorul Dragoş Bucur despre colaborarea cu partenera sa din acest film, Adina Şteţcu.

La rândul său, absolventa şcolii Actoriedefilm.ro şi interpreta personajului Adina din Alt Love Building, Adina Şteţcu, subliniază că: „Înainte de a fi colegi pe platoul de filmare, Dragoş a fost profesorul meu la cursurile scolii Actoriedefilm.ro, unul dintre oamenii alături de care am învăţat teoretic şi practic ce înseamnă să joci într-un film.
A fost foarte plăcut şi uşor să lucrez cu Dragoş. Pe alocuri intimidant. Fiind un profesionist şi o persoană atentă la detalii, te face să vrei să fii la nivelul lui, să ţii pasul, să încerci mai mult, mai bine şi pentru asta îi mulţumesc”
.

Cuplul pe care cei doi îl interpretează este pe departe unul lipsit de probleme, a cărui principală problemă pare să fie reprezentată de evoluţia personală diferită a fiecăruia. „Este puţin tristă relaţia dintre oamenii aceştia doi care deşi se iubesc, se pare că s-au cunoscut prea târziu şi nu reuşesc să se sincronizeze”, este de părere Dragoş Bucur.

Continuarea comediei de succes „Love Building”, filmul Alt Love Building este regizat de Iulia Rugina şi îi aduce în rolurile principale pe Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, alături de un nume de referinţă în cinematografia mondială, actorul Ben Cross.


Şi de această dată distribuţia filmului aduce pe marile ecrane 23 de absolvenţi ai şcolii Actoridefilm.ro, acţiunea din Alt Love Building desfăşurându-se acum  în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion. La șase luni de la prima ediție a taberei de reparat relații, „Love Building”, întâlnim acum nouă cupluri cu probleme şi trei terapeuţi cu probleme şi mai mari, care atunci când nu se şicanează se luptă cu demonii interiori şi problemele trecutului.

Acum nu mai e atât de simplu să alerge către mult râvnitul “și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”.
Chiar dacă au ajuns din nou într-un „Love Building”, de data acesta va fi altfel.

Filmul Alt Love Building va avea premiera pe marile ecrane din 26 decembrie, urmând să fie distribuit în cinematografele din toată ţara de Freeman Entertainment.

17 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod