Cher, poveste de amor, la 76 de ani, cu un producător muzical de doar 36?

Cher, în vârstă de 76 de ani, stârnește zvonuri surprinzătoare despre o presupusă poveste de amor, după ce a apărut ținându-se de mână cu fostul producător muzical al lui Amber Rose, Alexander Edwards, în vârstă de 36 de ani.
Cher a ieșit, recent, la cină, în West Hollywood, California, cu Alexander Edwards, dar și cu prietenul ei, Tyga.
 
Cântăreața, în vârstă de 76 de ani, și Alexander, în vârstă de 36 de ani, au purtat ținute negre, asortate, în timp ce au ieșit la cină. Lor li s-a alăturat și mai noul prieten al lui Cher, Tyga, în vârstă de 32 de ani.
 
Pentru ieșirea la cină, Cher a purtat un top negru cu decupaje în față, împreună cu pantaloni asortați, o haină lungă și tocuri groase.
Însă artista nu a uitat să adauge un strop de culoare ținutei sale prin machiaj: ruj roșu și fard de ochi roșu.
Tyga a apărut purtând un tricou gri, pantaloni negri și pantofi sport negri, ținuta lui fiind accesorizată cu un lanț argintiu.
 


Tânărul a vizitat conacul lui Cher, din Malibu

 

Cher a fost vizitată săptămâna trecută de Tyga și prietenul său apropiat, Alexander, la conacul ei din Malibu, California, pe care ea l-a scos recent pe piață, la vânzare, pentru suma 85 de milioane de dolari.
 
Tyga, pe numele real Michael Ray Nguyen-Stevensen, și Cher au pozat împreună în septembrie la prezentarea de modă Rick Owens de primăvară 2023 în timpul Săptămânii Modei de la Paris.
 

 
Alexander, acuzat de fosta parteneră că are aventuri

 
 
Alexander are și el o viață agitată.
El și Amber, în vârstă de 39 de ani, au împreună un fiu de trei ani, Slash Electric Alexander Edwards.
Amber l-a acuzat pe Alexander că a avut aventuri cu 12 persoane diferite, în 21 august, pe Instagram Stories. Mai târziu, el a apelat la rețelele de socializare pentru a recunoaște că a înșelat-o.
De asemenea, Amber mai are are un fiu de nouă ani, Sebastian, cu rapperul Wiz Khalifa, în vârstă de 35 de ani.
 
Cher este divorțată de două ori și are un fiu, Chaz Bono, în vârstă de 53 de ani, cu fostul ei soț Sonny Bono, care a murit în 1998, la vârsta de 62 de ani, din cauza rănilor suferite după ce a lovit un copac în timp ce schia.
 
Tyga, pe numele real Michael Ray Nguyen-Stevenson, s-a întâlnit anterior cu Kylie Jenner, în vârstă de 25 de ani, cuplul și-a oficializat relația în 2015, când ea a împlinit 18 ani, înainte de a se despărți în aprilie 2017.
El are un fiu de 10 ani, King Cairo Stevenson, cu fosta sa logodnică Blac Chyna, 34 de ani, care mai are și un fiu de cinci ani Dream cu fratele vitreg al lui Kylie, Rob Kardashian, 35 de ani.

3 Noiembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod