Cum să vă alegeți o nouă placă de îndreptat părul de Black Friday

Plăcile de îndreptat părul sunt un element de bază pe care îl veți găsi în arsenalul de instrumente de styling al oricărei iubitoare de păr.

Placa de păr a fost probabil primul aparat de coafat cu căldură pe care l-ați folosit atunci când aveați șuvițe crețe în liceu și voiați să arătați mai matură. Și pentru că există atât de multe moduri de a vă coafa părul cu o placă de păr, este și astăzi primul lucru pe care îl folosiți atunci când trebuie să arătați aranjată pentru o întâlnire Zoom.

O placă de păr de încredere, de înaltă calitate, va fi întotdeauna o necesitate pentru oricine iubește să fie creativ cu părul său. Este, de asemenea, unul dintre cele mai de bază instrumente de păr pe care profesioniștii le adoră.

Dar atunci când cumpărați o nouă placă de păr, nu puteți alege una la întâmplare. Trebuie să fiți cu ochii în patru pentru un design de top, caracteristici convenabile și plăci care sunt potrivite pentru tipul și lungimea specifică a părului dvs.

Așadar, cum vă puteți da seama care este placa de păr potrivită pentru dvs.? Citiți mai departe pentru a afla mai multe lucruri pe care ar trebui să le aveți în vedere în timp ce vă căutați următoarea placă de păr.

 

Alegeți materialul plăcii care se potrivește cel mai bine tipului dvs.
de păr

 

La fel ca o perie rotativă sau un ondulator, utilizarea repetată a unei plăci de îndreptat poate provoca deteriorarea termică a părului dvs., mai ales dacă folosiți un tip de fier care nu este potrivit pentru textura sau densitatea dvs. naturală.

Există câteva modalități de a împiedica asta să se întâmple, cum ar fi folosirea unui produs de protecție termică. Un altul este să alegeți tipul potrivit de placă de păr - cele care se potrivesc bine cu tipul dvs. de păr.

Materialul folosit pentru fabricarea plăcilor de pe o placă de îndreptat diferă în funcție de fiecare model. De aceea, s-ar putea să auziți despre diferite tipuri de plăci. Cele mai populare sunt plăcile de îndreptat din ceramică și titan.

Să vorbim mai întâi despre plăcile de îndreptat ceramice. Plăcile ceramice sunt realizate din argilă netezită care distribuie căldura în mod uniform pe placă. În acest fel, nu va fi prea fierbinte într-o singură zonă, ceea ce poate ajunge să ardă o zonă a părului dvs.

Sunt perfecte pentru părul fin și subțire, care ar putea fi mai predispus la deteriorare.

Plăcile ceramice au, de asemenea, capacitatea de a încălzi firele de păr din interior spre exterior, în loc de a le încălzi chiar pe suprafața firelor. Acest lucru este mult mai sănătos pentru părul dvs. și îl lasă să arate mai strălucitor și mai neted. Dacă aveți părul gros, care este mai greu de îndreptat (cum ar fi, să zicem, părul aspru și creț), ar fi bine să optați pentru o placă de păr din titan. Spre deosebire de o placă de îndreptat din ceramică, titanul poate încălzi imediat firele de la suprafață, ceea ce este o binecuvântare atunci când părul dvs. are nevoie de ceva timp pentru a menține o nouă formă atunci când îl aranjați.

Titanul se încălzește mult mai repede, așa că poate face față temperaturilor ridicate care sunt necesare pentru a coafa părul încăpățânat. Este, de asemenea, excelent dacă aveți tendința de a vă grăbi să vă aranjați părul dimineața!

 

Alegeți între plăci de îndreptat de dimensiuni mici sau normale

 

Un alt factor pe care ar trebui să îl luați întotdeauna în considerare atunci când cumpărați o nouă placă de păr este dimensiunea sa propriu-zisă.

O placă de îndreptat mai mare și mai lungă, cu plăci mai late, este perfectă pentru îndreptarea sau crearea de bucle în părul lung și luxuriant. Între timp, versiunile mai mici, mai compacte, sunt cele mai bune pentru părul scurt și breton.

De asemenea, s-ar putea să vi se pară foarte utilă o placă de îndreptat mai mică dacă călătoriți mult. În acest fel, nu aveți o placă de îndreptat imensă și voluminoasă care ocupă prea mult spațiu în bagajul dvs. Dar dacă plănuiți să vă țineți placa de păr tot timpul acasă, o dimensiune mai mare ar putea fi mai potrivită pentru dvs.

 

Asigurați-vă că are margini rotunjite pentru ondularea părului

 

În ciuda a ceea ce sugerează numele său, îndreptarea părului nu este singurul lucru pe care îl poate face o placă de păr. Unele dintre ele sunt utile și pentru a vă ondula părul, astfel încât puteți crea cu ele coafuri romantice, ondulate și crețe. Acesta este un mod minunat de a profita la maximum de placa de îndreptat părul.

Tot ce trebuie să faceți pentru a vă ondula părul cu o placă este să o puneți pe o bucată de păr și să întoarceți încheietura mâinii astfel încât să țineți placa la un unghi de 45 de grade în timp ce o trageți în jos.

Care este rezultatul? Bucle drăguțe și luxuriante!

Dar nu toate plăcile de îndreptat pot face asta. Există un design foarte specific pe care ar trebui să îl căutați dacă vreți o placă de păr care vă poate și ondula părul. Trebuie să alegeți una care are marginile rotunjite pentru a obține o buclă netedă.

De Eva
eva
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod