Ce să porţi la vară pe plajă: Costumul de baie care te anunţă când să aplici crema de protecţie solară

Sezonul rezervărilor early-booking pentru vacanţa de vară vine cu o noutate interesantă pentru următorul sezon estival: o nouă linie de costume de baie îţi arată când şi câtă cremă de protecţie solară să aplici pentru a-ţi proteja pielea de razele ultraviolete periculoase.

Linia include costum de baie, bikini şi şort de plajă şi pot fi conectate la o aplicaţie de telefon care calculează riscul de expunere la soare într-un moment anume, informează agenţia Ferrari Press.

Disponibilă pe Android şi pe iOS, aplicaţia oferă în timp real date despre nivelul razelor ultraviolete şi emite o alertă când trebuie aplicată crema de protecţie solară, indicând şi cantitatea necesară. Există şi o funcţie, denumită "Valentine", care îţi anunţă şi partenerul că ea/el trebuie să-şi dea cu cremă de protecţie solară într-un anumit moment.

Costumul de baie feminin are o gamă de 70 de modele diferite şi include un medalion reîncărcabil care încorporează senzorii şi funcţiile inteligente.

Toate versiunile sunt produse în Franţa, au un aspect modern şi sunt realizate din materiale de ultimă generaţie, foarte uşoare. Bikinii sunt disponibili la preţuri care pornesc de la 140 de dolari, iar şortul de plajă au preţuri de la 100 de dolari.

Linia de costume de baie inteligente oferă o linie de şorturi pentru bărbaţi şi pentru băieţi, precum şi bikini şi costume de baie pentru femei şi fete, astfel că întreaga familie poate beneficia de avantajele noii tehnologii.


Potrivit producătorului, compania franceză Spinali Design, doar 37% din oameni ştiu exact ce cantitate de cremă de protecţie solară trebuie să aplice. Doar 5% cunosc definiţia indexului UV şi doar 10% ştiu regula care ajută la identificarea melanomului sau carcinomului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod