Ce idee! Apple şi Facebook plătesc pentru congelarea ovulelor angajatelor

Tot mai multe femei amână momentul sarcinii pentru a se putea concentra pe construirea unei cariere


Companiile din Sillicon Valley, în lupta lor pentru cei mai buni specialişti, oferă o nouă serie de beneficii privind planificarea familială. De exemplu, Apple plăteşte o parte din cheltuielile necesare procesului de adoptare a unui copil.

10mii de dolari costă în SUA procedura de congelare a ovulelor
"Congelarea ovulelor le oferă femeilor mai mult control", a declarat Jennifer Tye, care se ocupă de marketing pentru Glow, o aplicaţie pentru telefoane mobile care ajută femeile să evite o sarcină sau să conceapă un copil.

Informaţiile privind aceste beneficii acordate femeilor au declanşat o dezbatere aprinsă pe reţelele de socializare online.
Unii comentatori spun că aceste companii ar trebui să se concentreze pe crearea unui culturi mai echilibrate, care să ofere mai multă flexibilitate celor care devin părinţi pentru prima dată.

Apple oferă de curând noi beneficii pentru părinţi, inclusiv concediu extins. Facebook a anunţat că oferă patru luni de concediu plătit atât pentru mame, cât şi pentru taţi.



Foto: AFP/Mediafax, Hepta

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Radu pe 17 Oct 2014, 06:59
    trup si suflet pt. Apple, nu pt plozi...

    Asa fetelor, cariera intai! Dupa aia mai puteti scoate si un plod pe la 40 de ani, da-i incolo de brotaci urlatori, ca ei va incurca si va impiedica sa luati 4000€ pe lunga in loc de 3500! Ce drama va cunoaste omenirea in curand... nici nu-si da seama. :D Cand veti avea o tara plina de tigani, de indieni, de mexicani, nigerieni, si toata sleahta din lumea a 3-a care emigreaza masiv si care se puiesc intr-un ritm fantastic.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod