Carrie Fisher

Carrie Fisher, în stare critică după ce a suferit un infarct

Actriţa devenită celebră după rolul din franciza ”Războiul Stelelor/ Star Wars”, în care interpretează personajul Prinţesa Leia, a fost internată în stare critică, în secţia de terapie intensivă a unui spital din Los Angeles, după ce a suferit un infarct, vineri, în timp ce se afla la bordul unui avion, a anunţat fratele artistei americane, citat de BBC.

Carrie Fisher, în vârstă de 60 de ani, a intrat în stop cardiorespirator cu doar câteva minute înainte ca avionul în care se afla, ce efectua o cursă pe ruta Londra - Los Angeles, să aterizeze pe pista principalului aeroport din metropola americană.

Câţiva pasageri au încercat să o salveze cu ajutorul unor tehnici de resuscitare. Carrie Fisher a fost transportată de urgenţă la un spital din Los Angeles imediat după aterizare, vineri, în jurul prânzului (ora 20.00 GMT), relatează tabloidul online american, citat de News.ro.

Fratele artistei, Todd, a spus că vedeta se află în prezent în secţia de terapie intensivă a unui spital din Los Angeles.

”Dacă toată lumea s-ar ruga pentru ea, ar fi un lucru bun”, a declarat Todd Fisher în emisiunea ”Entertainment Tonight”.

”Medicii fac ceea ce se pricep ei mai bine, iar noi nu vrem să îi deranjăm. Aşteptăm, cu răbdare, lângă salonul ei”, a adăugat fratele vedetei.

Carrie Fisher se afla în Marea Britanie pentru a-şi promova cea mai recentă carte, ”The Princess Diarist”.

Infarctul actriţei americane s-a produs cu aproximativ 15 minute înainte ca avionul să aterizeze pe aeroportul din Los Angeles, afirmă TMZ.com. Un medic care se afla bordul aeronavei i-a făcut artistei manevre de resuscitare (CPR).

Paramedicii au petrecut apoi alte 15 minute efectuând alte manevre de resuscitare înainte ca artista să îşi recapete pulsul.
Carrie Fisher a fost conectată la un dispozitiv de ventilaţie mecanică, în secţia de terapie intensivă de la UCLA, o celebră clinică medicală din Los Angeles, precizează TMZ.

Compania aeriană United Airlines a dat publicităţii un comunicat de presă în care a precizat că avionul care efectua cursa 935 de la Londra la Los Angeles a fost întâmpinat pe pistă de personal medical de specialitate, după ce echipajul aeronavei a raportat că unul dintre pasageri se afla ”în stare de inconştienţă şi nu răspundea la stimulii externi”.

Potrivit agenţiei de presă Reuters, compania aeriană nu a dezvăluit numele pasagerului care a suferit acel infarct.

Reprezentanţii LA Fire Department au spus că paramedicii săi au aşteptat aterizarea aeronavei şi ”au oferit un dispozitiv avansat de întreţinere a funcţiilor vitale, au administrat un tratament agresiv pacientului şi l-au transportat la un spital din apropiere”.

Un reprezentant al poliţiei americane a dezvăluit pentru postul de televiziune NBC că starea de sănătate a actriţei ”nu este bună”.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod