Bucura-te mai mult timp de prospetimea legumelor de sezon, cu ajutorul tehnologiei TwinTech® Frost Free de la Electrolux

Legumele si verdeturile proaspete de pe tarabele din piata sunt semne clare ca primavara isi intra in drepturi. Salatele, sucurile din fructe si alte preparate bogate in vitamine si minerale te ajuta sa scapi de astenia de primavara si sa fii plin de energie pentru intreaga zi. Bucura-te de prospetimea alimentelor cat mai mult, folosind combinele frigorifice FreshPlus™ de la Electrolux, dotate cu tehnologia TwinTech®FrostFree.

Pastreaza prospetimea legumelor si fructelor pentru mai mult timp

Desi ti-ar placea sa consumi mai multe legume si verdeturi in aceasta perioada, programul zilnic nu iti permite sa mergi foarte des la piata. In plus, salata, castravetii sau rosiile isi pierd foarte repede prospetimea. Pentru a face cumparaturile mai rar si in cantitati mai mari, fara a te ingrijora ca alimentele tale preferate se vor altera in scurt timp, alege combinele frigorifice FreshPlus™ de la Electrolux. Dotate cu tehnologia TwinTech® FrostFree - doua sisteme de racire distincte, care deservesc frigiderul si congelatorul independent unul de celalalt - acestea iti permit sa tii legumele sau verdeturile pe orice raft din frigider, mentinandu-le prospetimea mai mult timp.

Fructele si legumele isi pastreaza textura si savoarea daca sunt depozitate in sertarul CrispFresh™, cu umiditate controlata.

Acesta a fost special conceput pentru a evita uscarea alimentelor delicate. Testele realizate de catre Institutul Fresenius GmbH din Germania au aratat ca, in cazul capsunei, continutul de Vitamina C nu se diminueaza nici macar dupa 10 zile de la depozitare.

Pastreaza aroma naturala a alimentelor

Bucura-te de aroma naturala a fructelor si a legumelor! Datorita filtrului TasteGuard®, realizat din carbune natural, si a fluxurilor separate de aer, mirosurile neplacute sunt eliminate, iar alimentele nu preiau aromele unele de la altele.
Astfel, vei gusta din plin prospetimea alimentelor, iar frigiderul va avea intotdeauna un miros proaspat si placut.

Combinele frigorifice cu tehnologia TwinTech® FrostFree de la Electrolux pot fi achizitionate din magazinele de specialitate la preturi incepand de la 2388 lei.


Electrolux este lider global pe piata electrocasnicelor de uz casnic, dezvoltate in colaborare cu utilizatorii profesionisti si gandite special pentru a intampina nevoile reale ale consumatorului. Compania ofera solutii inovatoare, proiectate cu grija, atat pentru uzul casnic, cat si pentru cel profesional - produse precum frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aragaze, aspiratoare, sisteme de aer conditionat si electrocasnice mici.

Sub marci renumite ca Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire si Electrolux Grand Cuisine, Grupul vinde in fiecare an mai mult de 50 de milioane de produse clientilor din pese 150 de piete. In 2013 Electrolux a inregistrat vanzari de circa 12.6 miliarde de euro, avand 61.000 de angajati.    

Pentru informatii suplimentare despre Grupul Electrolux, accesati http://group.electrolux.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod