Bârfă între staruri: Jane Fonda susține că Robert Redford "are o problemă cu femeile". Iată ce drame au marcat viața actorului

Actrița Jane Fonda nu s-a sfiit să discute, la Festivalul de la Cannes, despre fostul ei coleg, actorul Robert Redford, despre care a afirmat că "are o problemă cu femeile".
Potrivit Deadline, Fonda a mai spus că Redford nu doar că „are o problemă cu femeile”, dar și că „nu-i plăcea să sărute” și că „a fost mereu într-o dispoziție proastă”.
 


Jane Fonda, despre Robert Redford: “Are o problemă cu femeile”

 

Jane Fonda și Robert Redford au lucrat împreună la patru filme, inclusiv la drama romantică din 2017 „Our Souls at Night”.
Jane Fonda a vorbit, la Festivalul de la Cannes, despre lucrul cu Robert Redford, spunând că actorului „nu-i plăcea să sărute”, potrivit Deadline.

Fonda, în vârstă de 85 de ani, și Redford, în vârstă de 86 de ani, au jucat împreună în patru filme – primul dintre ele, „The Chase”, a avut premiera în 1966.
Mai recent, Fonda și Redford au jucat împreună în drama romantică, din 2017, „Our Souls at Night”, produsă de Netflix, în care au interpretat o văduvă și un văduv, între care s-a legat o conexiune profundă, potrivit IMDB.
 


“Nu-i plăcea să sărute”
 

 
Oricât de îndrăgostiți ar fi apărut, în trecut, cei doi actori, pe ecran, Fonda a spus că lucrurile nu au fost chiar la fel și în culise.
 
„Nu-i plăcea să sărute.
Nu i-am spus niciodată nimic despre asta. Și el era întotdeauna într-o dispoziție proastă și mereu am crezut că este vina mea. Este o persoană foarte bună. Are doar o problemă cu femeile.", a spus Fonda, referindu-se la Robert Redford.
 


Jane Fonda, îndrăgostită de el 

 

Potrivit Vulture, Fonda a spus despre Robert Redford că a fost „îndrăgostită de el” în timpul a trei dintre cele patru filme pe care le-au făcut împreună.
„M-am distrat foarte bine”, a spus ea, deși credea că starea lui proastă era vina ei. Totuși, totul s-a schimbat când au filmat „Our Souls at Night”.
 
„Ce aveam eu, vreo 80 de ani, sau ceva de genul. Știam că în sfârșit am crescut, pentru că, atunci când el a venit cu trei ore întârziere pe platoul de filmare, cu o dispoziție proastă, am știut că nu era din cauza mea. Nu este vina mea. Ne-am distrat întotdeauna bine. Este o persoană foarte bună", a spus ea.


Cariera lui Redford, înfloritoare
 


Născut pe 18 august 1936, Robert Redford a ajuns să joace pe Broadway abia la sfârşitul anilor 50.
Filmele „Barefoot in the Park” şi „Butch Cassidy and the Sundance Kid” s-au bucurat de mare succes.
 
Pe măsură ce cariera sa a înflorit, Redford a adăugat în palmares producții de succes precum „The Way Were”, „The Sting”, „The Great Gatsby”, „Ordinary People” şi „A River Runs Through It”.


Viața lui, un șir de drame

 

În spatele carierei lui înfloritoare, Robert Redford a avut o viață plină de drame: şi-a pierdut surorile gemene, care au murit la naștere, apoi mama sa, care s-a stins la doar 40 de ani, din cauza  unei boli rare a sângelui. Ulterior el a suferit din dragoste şi a rămas marcat de pierderea a doi dintre copiii săi. Practic, viaţa lui a fost un şir lung de drame. 
Într-o zi de noiembrie, în anul 1959, fiul său, Scott, în vârstă de zece săptămâni, a murit din cauza aceea ce, ani mai târziu, avea să se numească Sindromul morţii subite a sugarului. Pierderea micuțului Scott l-a devastat pe Robert Redford.
 
Ani mai târziu, fiul său, James, realizator de documentare, a murit la 58 de ani, după o luptă grea cu cancerul și două transplanturi de ficat.
 


Redford a divorțat după 27 de ani de mariaj

 

Redford a bifat, în viața sa, două mariaje.
Şi-a cunoscut prima soție, Lola Van Wagenen, la sfârşitul anilor '50, după ce s-a întors din Franţa, unde a studiat arta, cultura şi afacerile internaţionale. La scurt timp după prima întâlnire, cei doi s-au căsătorit şi s-au mutat în New York. Pe măsură ce succesul său devenea tot mai mare și familia sa creștea. Lola i-a născut lui Robert patru copii: Shauna, Amy, Scott Anthony şi James. Din păcate, în noiembrie 1959, fiul său Scott, a murit la aproape două luni de la naştere.
 
După 27 de ani de căsnicie, în 1985, Lola și Robert au divorțat.
 
Actorul nu a vorbit despre motivele divorțului său, dar a spus că a contat și faptul că s-a căsătorit la doar 21 de ani.
“Nu vreau să denigrez persoana cu care m-am căsătorit. Au fost o mulţime de motive întemeiate. Dar când îmi pui o întrebare de genul „de ce?” Trebuie să spun că a fost pentru a-mi salva viaţa”, mărturisea el.
 


A dat o nouă șansă iubirii

 

După o viață plină de drame și un divorț, după 27 de ani de căsnicie, Robert Redford s-a îndrăgostit de Sibylle Szaggars.
Însă, precaut, actorul i-a cerut mâna după 12 ani de prietenie. Nunta a fost una intimă, cu doar 30 de invitați, și a avut loc în 1009, la Hamburg, în Germania, în 2009.
 


În 2008 și-a anunțat retragerea din activitate
 


În 2018, actorul Robert Redford şi-a anunţat oficial retragerea din activitate, după o aproape 60 de ani în industria conematografică. La 81 de ani, a avut o ultimă apariţie pe ecran în filmul „The Old Man & The Gun”. 
 
Mai târziu, el a mărturisit că anunțul retragerii a generat o vâlvă nedorită și că ar fi fost mai bine daca o făcea în tăcere.
 
29 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod